Sujudimas prie parduotuvės Savanorių prospekte: šunys kibo į praeivį | Kas vyksta Kaune

Sujudimas prie parduotuvės Savanorių prospekte: šunys kibo į praeivį

Skaitytojo nuotr.

Trečiadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie nemalonų incidentą šalia Savanorių prospekte stovinčios „Hyper Maxima“ parduotuvės. Du šunys čia apkandžiojo praeivį, tarp augintinių šeimininkų ir nukentėjusiojo kilo nesutarimai, kuriuos teko spręsti policijai.

Kaip portalui pasakojo įvykio sūkuryje atsidūręs Kęstas, du nedideli šunys, kurie esą buvo palikti šalia parduotuvės, kibo į pakinklius pro šalį ėjusiam žmogui.

Pasiteiravus, ar nenukentėjo vaizdinėje medžiagoje matomi mažamečiai, kaunietis nurodė, kad vaikai yra šuns šeimininkės, jie sveiki. Ties įėjimu į parduotuvę situaciją aiškinosi „Maximos“ administracija, apsaugininkai ir policijos pareigūnai.

Greitoji medicinos pagalba, skaitytojo teigimu, čia kviesta nebuvo – prie parduotuvės bebandant nustatyti kaltę ir žalą tik kilo nemenkas triukšmas, policininkai galiausiai įformino įvykį.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad pranešimas apie incidentą Savanorių prospekte gautas 17 val.

Nukentėjusysis medikų pagalbos atsisakė, tačiau policijai surašė pareiškimą. Tyrimą atliks Kauno apskrities VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariatas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA