Neblaivus jaunas vyras sudegino medžiotojų namelį (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Neblaivus jaunas vyras sudegino medžiotojų namelį (atnaujinta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienio vėlyvą vakarą ugniagesiai gavo pranešimą, kad Kėdainių rajone dega medžiotojų bokštelis. 24 metų įtariamajam nustatytas girtumas, jis uždarytas į areštinę.

Kaip informavo Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba, rugsėjo 3 d., apie 21.35 val., pastebėta, kad Pamiškių kaime padegtas Balsių medžiotojų klubui priklausantis medžioklės bokštelis.

Jis degė atvira liepsna, o stogas buvo įkritęs. Patirti nuostoliai siekia 10 tūkst. eurų: nudegė stogas, apdegė perdanga, visas vidus bei viduje esantys daiktai.

Įtariamasis įpūtė 1,14 prom.

Papildyta 16.37 val.

Su „Kas vyksta Kaune“ antradienio popietę susisiekęs kėdainiškis, priklausantis Balsių medžiotojų klubui, patikslino, kad degė ne bokštelis, o medžiotojų namelis.

„Nuotraukų kol kas neturiu. Namas buvo nupirktas avarinės būklės. Medžiotojų būrelio nariai jame irengė naują koklinį pečių, židinį, sutvarkė kaminą, įvedė naują elektros instaliaciją. Taip pat apšildino pusę namelio, iš dalies atnaujino vidinę apdailą, išbetonavo dalį grindų, idėjo 5 naujus plastikinius langus, naujai apkalti buvo ir stogo skliautai“, – pasakoja jis.

Šį rudenį, pasak kėdainiškio, buvo planuojama įrengti naują namelio išorės apdailą. „Viduje sudegė viskas –  ir ten buvę baldai ir statybinės medžiagos, reikalingos tolimesniems remonto darbams atlikti“, – skundžiasi medžiotojų būrelio narys.

Jis tikina, jog  įtariamasis apylinkėse žinomas kaip išgėrinėjantis ir ne visada savo veiksmus kontroliuojantis asmuo. Galimai jis kaltas ir dėl neseniai apylinkėse užsiliepsnojusių šieno stirtų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA