Kaunietis pasibaisėjęs: kaip su vaikais vakarą išeiti į Laisvės alėją? | Kas vyksta Kaune

Kaunietis pasibaisėjęs: kaip su vaikais vakarą išeiti į Laisvės alėją?

Skaitytojo nuotr.

Penktadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė šventiškas Rugsėjo 1-osios išvakares ne juokais gadinantys vaizdai. Vyriškis gamtinius reikalus atlikti sumanė tiesiog vidury Laisvės alėjos.

[galerija kiek=”4″]

„Benamių gatvė – Laisvės alėja“, – skambaus šūkio penktadienį pagrindinėje Kauno pėsčiųjų arterijoje užfiksuotam vaizdui nepagailėjo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Apie 20.30 val. kaunietis įamžino vyriškį, kuris prasisegęs kelnes lengvinosi vidury Laisvės alėjos. Visa laimė, kad atsirėmė bent į medį, o ne atliko gamtinius reikalus tiesiai ant plytelių.

Atsikratęs nereikalingo nešulio, vyras, kaip matyti nuotraukose, prisijungė prie ne mažiau įtartinos kompanijos alėjos pakraštyje. Tolesni grupelės keliai nežinomi.

„Kaip galima penktadienio vakarą su vaikais leisti Laisves alėjoje? Gėda ir liūdna!“ – apmaudą liejo vaizdus, kurių miesto centre matyti nesinorėtų, portalui adresavęs kaunietis.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad tai ne pirmas kartas, kai Laisvės alėją galimai asocialūs asmenis palaiko viešuoju tualetu. Rugpjūčio pradžioje užfiksuotas vyras, nepasivarginęs nė pakilti nuo suoliuko – nusišlapino gulėdamas ir vėl sugrįžo sapnų karalystėn.

Pagal LR administracinių nusižengimų kodeksą už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą, kuriam priskirti būtų galima ir šlapinimąsi viešoje vietoje, gresia 30-140 eurų bauda

Neblaivaus asmens pasirodymas viešoje vietoje, jei darysime logišką prielaidą, kad gamtinius reikalus visų akivaizdoje atliekantis asmuo pavartojęs alkoholio, užtraukia baudą nuo 20 iki 100 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA