Smarkiai susižeidęs kaunietis dėkoja greitosios medikams: dirbo net septyni žmonės | Kas vyksta Kaune

Smarkiai susižeidęs kaunietis dėkoja greitosios medikams: dirbo net septyni žmonės

Skaitytojo nuotr.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi praėjusią savaitę Kleboniškio miške ne juokais šonus apsilamdęs Rokas. Civilizacijos užkampyje kritęs nuo dviračio, kaunietis sulaukė išskirtinio medikų dėmesio. Miške dirbo dvi brigados – nemalonų nutikimą nupasakojęs vyras joms siunčia didelę padėką.

[galerija kiek=”4″]

„Praėjus savaitei, kai jau viskas aprimo ir tuoj iš ligoninės keliausiu namo, norėčiau atsidėkoti greitosios pagalbos medikams“, – pasakojimą pradeda kaunietis.

Praėjusio ketvirtadienio vakarą su „ZBIKE“ komanda jis sakė nusprendęs pafilmuoti vaizdo klipą. Filmuota Kleboniškio miške, kai staiga vairuodamas elektrinį dviratį Rokas nukrito.

„Iškvietus greitąją pagalba, per 10 minučių prisistatė pirmoji brigada. Atvažiavo trys paramedikai. Mano ranka buvo perkreipta, pajudėti sunkiai galėjau, – prisimena vyras.

– Visi trys operatyviai kaip galėdami padėjo. Buvome giliai miške, kur nuo arčiausios aikštelės apie 3 km. Pats nuo skausmo nesugebėjau paeiti.“

Pirmoji brigada, kaip pasakoja susižalojęs dviratininkas, skubiai iškvietė dar vieną, kuri atvyko su kėde. Užkėlę ant specialios kėdės, medikai nešė Roką pakaitomis – iš viso brigadoje buvo net septyni žmonės.

„Kleboniškio miškas po audros, kažkas baisaus… medžiai užvirtę, praeiti sunku. O jie tuos medžius visus turėjo įveikt“, – sudėtingą kelią, kurį turėjo įveikti gelbėtojai, apibūdino kaunietis.

Atvažiavus į ligoninę, jam diagnozuotas rankos alkūnės išnirimas, nutraukti raiščiai ir keli lūžiai: „Gaila, neįsiminiau, kokios tai buvo brigados, bet tikimės, kad pamatys – dar kartą norėtumėm su visa komanda jums padėkoti! Savo darbą atlikote puikiai!“

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA