K. Meschino oficialiai pasirodė su kauniečiu atlikėju R. Daškevičiumi: apie tėvo praeitį žino, bet nekalba | Kas vyksta Kaune

K. Meschino oficialiai pasirodė su kauniečiu atlikėju R. Daškevičiumi: apie tėvo praeitį žino, bet nekalba

delfi.lt 2018/08/28 22:47
DELFI nuotr.

Antradienio vakarą Ieva Zasimauskaitė-Kiltinavičienė pakvietė į savo dainos „Absorbed“, jos vaizdo klipo pristatymą ir diskusiją „Neskubėk“. Pasidžiaugti dainininkės muzikiniu keliu susirinko ne tik atlikėjos artimieji, bet ir pramogų pasaulyje žinomi bičiuliai.

Jaukiame vakare apsilankė socialinių tinklų garsenybė Karolina Meschino bei jos vaikinas Remigijus Daškevičius – populiarios grupės tvirtomis kaunietiškomis šaknimis „Flying Saucer Gang“ narys. Šis muzikinis pristatymas ir diskusija tapo pirmu renginiu, kuriame jiedu fotografams pozavo kaip pora.

Įsimylėjėliai vakarėliui tarpusavyje net susiderino drabužius – tiek Karolina, tiek Remigijus dėvėjo rausvos spalvos sportines kepuraites, tokio pat atspalvio džemperius, džinsinius šortus bei kelnes ir avėjo sportbačiais.

DELFI primena, kad liepos viduryje socialinių tinklų žvaigždė K. Meschino prakalbo apie jos ir ilgamečio gyvenimo draugo bei modelio Jono Misevičiaus skyrybas.

Neilgai trukus socialinėje erdvėje pasirodė informacija apie naujus garsenybės santykius. Savo „Instagram“ paskyrose ji ir naujasis širdies draugas, hip hopo grupės „Flying Saucer Gang“ lyderis R. Daškevičius paviešino ne vieną kadrą, kuriuose jie demonstruoja šiltus jausmus.

Visgi grupei sparčiai populiarėjant, gerbėjai socialiniuose tinkluose bei naujienų portalų komentarų sekcijose vis dažniau kalba apie tai, kad naujojo K. Meschino širdies draugo ir jo grupėje dainuojančio brolio Germano tėvas – žiauriai nužudytas vienas garsiausių Kauno nusikaltėlių Remigijus Daškevičius, geriau žinomas Daškės pravarde.

Kiek anksčiau išgirdusi klausimą, ar ši informacija yra žinoma jai ir kaip į tai reaguoja pati mergina, K. Meschino nenorėjo kalbėti šia tema ar detalizuoti savo nuomonės. „Esu kartu su žmogumi, tai, matyt, kad viską žinau. Aš nenoriu nieko net kalbėt šia tema“, – išgirdusi klausimą atkirto ji.

Kauno nusikalstamo pasaulio atstovo ir tuomečio Lietuvos bokso federacijos prezidento R. Daškevičiaus nužudymas sukrėtė visą šalį. Mįslingomis aplinkybėmis įvykdyta žmogžudystė vis dar nėra iki galo išaiškinta.

„Lietuvos žinios“ tuo metu rašė, jog kiek vėliau po nužudymo paaiškėjo suomišką šautuvą, kuriuo nužudytas R. Daškevičius, buvus pavogtą iš ūkininko, tačiau policija šį nužudymą sieja su nusikalstamu pasauliu.

Ne kartą teistas R. Daškevičius buvo vienas žinomiausių 90-ųjų epochos šalies nusikaltėlių. Nepaisant nusikaltimų, ne kartą pasakota ir apie vyro meniškąją pusę – jis šoko breiką, o iš šokių, kaip rašyta „Mafijos kronikose“, turėjo pasitraukti po aštraus konflikto.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA