Vasarą Kaune vainikuos grandiozinis koncertas istorinio alaus bravoro kieme (video) | Kas vyksta Kaune

Vasarą Kaune vainikuos grandiozinis koncertas istorinio alaus bravoro kieme (video)

Organizatorių nuotr.

Karšta saulėta 2018-ųjų vasara nenumaldomai artėja link savo finalo, bent jau kalendoriuje. Šilčiausius sezono prisiminimus kauniečiams užtikrins paskutinį jos penktadienį laukiantis koncertas „Volfas Engelman nealkoholinis City Fest 2018“. Rugjūčio 31-ąją istorinės alaus daryklos kieme pirmą kart vyksiantis renginys kvies dainuoti kartu su scenos divomis Jazzu ir Miss Sheep, bei rinktinėmis grupėmis „Lilas ir Inomine“ ir „Flash Voyage“.

„Lilas ir Inomine“

„Dar XIX amžiaus viduryje Kauno stoties rajone įkurtos alaus daryklos teritorija seniai žadino smalsumą – visada atrodė, kad tai puiki erdvė masiniams renginiams. Būsime pirmieji, kurie ją išbandys šiame amplua ir šio debiuto patys nekantriai laukiame“, – teigė renginio organizatoriai.

Tuo tarpu „Volfas Engelman Nealkoholinis City Fest“ programoje dominuos gyvas skambesys, pritaikytas įvariems skoniams. Renginio programoje sutilps pilnas arenas į savo koncertus renkantys scenos grandai Jazzu bei „Lilas ir Inomine“, ekspresyvioji atlikėja Dovilė Filmanavičiūtė-Miss Sheep, šių laikų hipiai „Flash Voyage“.

„Miss Sheep“

Visų jų vasara buvo turininga ir pažymėta ryškiais pasiekimais. Jazzu į Kauną atvyks po išskirtinio koncerto su orkestru Vilniaus botanikos sode. „Lilas ir Inomine“ rugpjūčio pradžioje surengė didžiausią grupės istorijoje koncertą po atviru dangumi Klaipėdoje.

Miss Sheep papuošė populiariausio gyvenimo būdo žurnalo viršelį ir po pertraukos pasirodė daugiatūkstantinei miniai viename didžiausių festivalių Lietuvoje. Tuo tarpu jaunieji plevėsos „Flash Voyage“ spėjo pristatyti naują kūrinį „Kai tu šalia“ ir šios dainos vaizdo klipą.

Daugiau:

Flash VoyageKai tu šalia

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA