Praneša skaitytojai: Akademijoje nutįso milžiniška spūstis | Kas vyksta Kaune

Praneša skaitytojai: Akademijoje nutįso milžiniška spūstis

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmadienio vakarą naujas išbandymas vairuotojus pasitiko judant nuo Akademijos link „Megos“. Dėl darbų, vykdomų ant Česlovo Radzinausko tilto, A5 kelyje stoja eismas.

Skaitytojai „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad vakarinio piko metu padaugėjus automobilių, važiuojant nuo Mastaičių link Akademijos A5 kelias smarkiai kemšasi.

Automobiliai stoja jau ties Miriniškiais, apsunkęs eismas ir išsukimuose iš Universiteto ir Užnemunės gatvių „Megos“ kryptimi. „Kas vyksta Kaune primena“, kad srauto pralaidumą riboja šiuo metu ant Nemuną kertančio Česlovo Radzinausko tilto vykdomi darbai.

Kaip portalo žurnalistams šiandien sakė Lietuvos automobilių kelių direkcijos Tarptautinių ryšių ir komunikacijos skyriaus ryšių su žiniasklaida specialistas Evaldas Tamariūnas, čia remontuojami dangos defektai.

„Šiuo metu statomi ženklai, vyksta paruošiamieji darbai. Darbus numatoma baigti per pusantro mėnesio“, – daugiau spūsčių šioje vietoje tikėtis leidžiančia informacija anksčiau pirmadienį dalijosi pašnekovas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA