Kaunietis užfiksavo masinę avariją ant Parodos kalno: „Matant realiai, buvo labai baisu“ | Kas vyksta Kaune

Kaunietis užfiksavo masinę avariją ant Parodos kalno: „Matant realiai, buvo labai baisu“

Vaizdo įrašo stopkadras nuotr.

Šeštadienio vakarą ant Parodos kalno, Kaune, įvyko avarija. Pirminiais duomenimis, automobilis „Volvo“ rėžėsi į atitvarus, o iš paskos sekė momentinis dar dviejų transporto priemonių susidūrimas. Tačiau, pasak eismo įvykio liudytojų, nelaimės detalių seka iš tiesų nėra tokia, kokia manoma.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Egidijus, vakar lemtingą valandą važiavęs minėta kryptimi, vaizdo registratoriumi užfiksavo ir nupasakojo vakarykštės avarijos niuansus.

Anot kauniečio, „BMW“ markės automobilis važiuodamas Parodos kalnu posūkyje rėžėsi į „Volvo“ galą, o po pastarojo smūgio trenkėsi į kelio atitvarus.

„Volvo“ automobiliu važiavę mergina ir vaikinas labai išsigando. Transporto priemonė buvo pilna dūmų, todėl abu iššoko per vairuotojo pusės dureles, nes keleivio pusėje neatsidarė. Automobilis dar riedėjo atbulomis ir trenkėsi į kelio atitvarus. Matant viską realiai, buvo labai baisu“, – pasakoja „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Primename, kad rugpjūčio 25 d., 20.47 val. pareigūnams pranešta, jog automobilis „Volvo“ rėžėsi į kelio atitvarus. Po pastarojo smūgio susitrenkė dar dvi transporto priemonės. Pirminiais duomenimis, nukentėjo „Volvo“ vairuotojas (lūžo ranka). Vairuotojai blaivūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA