Prastas oras – ne kliūtis: į Nemuno salą plūsta žmonės | Kas vyksta Kaune

Prastas oras – ne kliūtis: į Nemuno salą plūsta žmonės

R. Tenio nuotr.

Šeštadienį Nemuno salos teritorijoje Kaune vyksta idėjų festivalis „Laisvės piknikas“. Nors oras ir nelepina giedrumu bei šiluma, susidomėjusiųjų renginiu netrūksta. 

Nemuno salos lopinėliuose, suskirstytuose į atskiras erdves tarp kurių: diskusijų, muzikos, pramogų, visuomeninė erdvė, šurmuliuoja kauniečiai ir miesto svečiai.

Jei prie finišo tiesiosios artėjanti vasara šiandien pagailėjo saulės ir giedro dangaus, renginio dalyviams, regis, tai nesudaro itin didelio diskomforto. Jie nestokoja šypsenų dalyvaudami įvairiose veiklose ir klausydamiesi aktualių su šalimi susijusių diskusijų.

Atsirado ir tokių, kurie nepabūgo galbūt netrukus iš dangaus prapliupsiančio lietaus ir į „Laisvės pikniką“ atkeliavo nešini pledais ir pintinėmis kepinių. Nuotaiką kelia ir persirengėliai – Nemuno saloje šį šeštadienį galima sutikti ir Žmogų vorą, kariškius ar skrybėlėtą ponią, pasipuošusią pūsta ryškiaspalve suknia.

Primename, kad festivalio dalyviai diskutuoja apie kitąmet vyksiančius prezidento ir savivaldos rinkimus, sveikatos apsaugos, pensijų, mokesčių reformas, referendumą dėl dvigubos pilietybės, mokytojo profesijos prestižą ir kt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA