„Wizz Air“ seka „Ryanair“ pėdomis: rankiniam bagažui – naujos taisyklės | Kas vyksta Kaune

„Wizz Air“ seka „Ryanair“ pėdomis: rankiniam bagažui – naujos taisyklės

R. Tenio nuotr.

Vakar paskelbta, jog viena iš didžiausių Europos oro linijų „Ryanair“ nuo lapkričio 1 d. keičia į orlaivio saloną leidžiamų įsinešti bagažo vienetų politiką, nuo pastarosios, regis, neketina atsilikti ir „Wizz Air“. 

Naujosiose „Wizz Air“ taisyklėse skelbiama, kad tik keleiviai, nusipirkę bilietus su „Wizz Priority“, galės su savimi į orlaivo saloną pasiimti du vienetus rankinio bagažo: didesnį (55 x 40 x 23 cm) ir mažesnį, kurio matemenys atitinka (40 x 30 x 18 cm), rašoma fly4free.com puslapyje.

O tiems, kurų rankinio bagažo matmenys neatitiks išmatavimų: 40 x 30 x 18 cm, teks į oro uostą atvykti anksčiau, kad lagaminas būtų nemokamai užregistruotas dar prieš dokumentų patikrą ir atiduotas į bagažo skyrių orlaivyje. Jei lagaminas atitiks įvardytus išmatavimus, jį keleiviui bus galima į saloną neštis kartu su savimi.

Aviakompanijos atstovai primena, jog kompiuterius, elektronikos prietaisus, asmeninius dokumentus ir kitus vertingus daiktus patariama pasiimti į orlaivio saloną su savimi kartu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA