Paaiškėjo daugiau detalių apie Birželio 23-iosios g. žudynių metu peiliu sužalotą antrąjį ukrainietį | Kas vyksta Kaune

Paaiškėjo daugiau detalių apie Birželio 23-iosios g. žudynių metu peiliu sužalotą antrąjį ukrainietį

R. Tenio nuotr.

Penktadienį paaiškėjo daugiau detalių apie kruvino konflikto, vykusio trečiadienio naktį Dainavos mikrorajone, Birželio 23-iosios gatvėje esančiame name, dalyvius. Kauniečiai spėlioja, kodėl vieną iš nukentėjusiųjų, peiliu sužalotą ir į medikų rankas perduotą Ukrainos pilietį, gaubia nežinia. Manoma, jog nutylėta apie pastarojo mirtį. 

Aplinkinių namų Birželio 23-iosios gatvėje gyventojus pasiekė nepatvirtinta informacija, jog esą vienas iš dviejų sužalotų asmenų Kauno klinikose mirė iš karto vos atsidūręs ligoninėje, tikina jie. „Keista, jog medikai apie vieną jų rankose atsidūrusį ukrainietį nieko nelaukdami sakė, jog jis išleistas namo, o apie kitą jo tautietį iki šiol tylima“, – svarstė kauniečiai.

Susisiekus su Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresniąja specialiste Justina Kazragyte paaiškėjo, jog minėtasis peiliu sužalotas Ukrainos pilietis vis dar gydomas Kauno klinikose, jis nemirė, ir regis, baisiausio scenarijaus, remiantis naujausiais turimais duomenimis,  pastarajam pavyks išvengti.

Primename, jog trečiadienio naktį ugniai įsižiebus Birželio 23-iosios gatvėje, vienam Ukrainos piliečiui medikai konstatavo mirtį, du jo tautiečiai buvo išvežti į ligoninę. Tačiau vienas iš jų buvo netrukus išleistas.

Ketvirtadienio popietę policijos pareigūnai ieškoję dviejų įtariamųjų, vieną iš jų rado paslėptą smėlio dėžėje be gyvybės ženklų gulintį kraujo klane.

O tos pat dienos vakarą, apie 20 val., policija Petrašiūnuose – netoli „Kauno Žalgirio jachtklubo“, sulaikė nužudymu įtariamą ukrainietį.

Kaip anksčiau teigta, du iš gaisro išgelbėti ukrainiečiai buvo sužaloti peiliu. Visi asmenys tarpusavyje pažįstami. Jie atvyko į Lietuvą dirbti statybose. O ketvirtadienį rengėsi išvykti atgal į Ukrainą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA