Policija ieško pragariškos nakties nusikaltimais įtariamų vyrų – prašo kauniečių pagalbos | Kas vyksta Kaune

Policija ieško pragariškos nakties nusikaltimais įtariamų vyrų – prašo kauniečių pagalbos

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno policija skelbia dviejų iš buto Birželio 23-iosios gatvėje pasišalinusių ukrainiečių paiešką. Vyrai įtariami mirtinai sužaloję vieną tautietį ir sužeidę kitus du – po to, padegę butą, pabėgo.

Kaip primena Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK), rugpjūčio 22 d., apie 22.40 val., gautas pranešimas, kad Birželio 23-osios gatvėje kilo gaisras, kurį užgesinus bute rastas vyro (gim. 1989 m.) kūnas su galimai durtinėmis žaizdomis.

Medikai konstatavo šio Ukrainos piliečio mirtį. Dar du ukrainiečiai, gimę 1998 m. ir 1994 m., dėl durtinių-pjautinių žaizdų pristatyti į gydymo įstaigą. Pareigūnai ieško įtariamųjų, gimusių 1976 m. ir 1985 m.

Gyventojus, mačiusius ar žinančius nuotraukoje užfiksuotų vyrų buvimo vietą, policija prašo kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu 8 37 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Dėl šio įvykio Kauno apskrities VPK Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 2 d., dėl nužudymo sunkinančiomis aplinkybėmis.

Už tai gresia laisvės atėmimas nuo 8 iki 20 metų arba iki gyvos galvos. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai.

Daugiau apie trečiadienio nakties tragediją Birželio 23-iosios gatvėje skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA