Su 16-mete Kaune pramogavęs turtuolis A. Perezas JAV sėdo už grotų | Kas vyksta Kaune

Su 16-mete Kaune pramogavęs turtuolis A. Perezas JAV sėdo už grotų

DELFI, „Kas vyksta Kaune“ inf. 2018/08/21 22:04
Asmeninio archyvo nuotr.

Mūsų šalyje puikiai žinomas, dažnai viešintis ir dar visai neseniai nepilnametę sužadėtinę lietuvę turėjęs Aaronas Perezas kovo 28 dieną papuolė į areštinę ir šiuo metu sėdi viename iš Kalifornijos kalėjimų. Žiniasklaida išsiaiškino, kad verslininkas nuteistas kalėti ilgesniam nei penkerių metų terminui.

Bausmė jam skirta už nepadoraus pobūdžio medžiagos, vaizduojančios seksualinį elgesį su nepilnamečiais, turėjimą arba manipuliavimą ja. DELFI žiniomis, į laisvę garsus vyras galės bandyti išeiti tik 2022 metų spalį. Šią informaciją galima rasti Kalifornijos valstijos teisingumo departamento oficialiame tinklalapyje.

Kaune pagarsėjo apsilankymu naktiniame klube

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad didelio kauniečių, Lietuvos politikų ir viešuomenės pasipiktinimo sulaukė A. Perezo naujametinis apsilankymas su šešiolikmete Urte naktiniame klube „Agentūra“.

Į šį atvejį 2017-ųjų pradžioje dėmesį atkreipė ir laikinosios sostinės policija, pradėjusi aiškintis, kas turėtų atsakyti už nepilnametės apsilankymą suaugusiesiems skirtoje pasilinksminimų vietoje. Pareigūnai buvo sutrikę, mat dažniausiai klubai pagal vidines taisykles nepilnamečių neįsileidžia, tačiau įstatymais tokia tvarka neįtvirtinta.

Kauno Centro policijos komisariato viršininkas Raimundas Abugelis apie gresiančias atsakomybes kalbėjo itin aptakiai – galiausiai, nustačius merginos tapatybę ir patvirtinus, kad jai yra 16 metų, tyrimas perduotas Klaipėdos apskrities vyriausiajam policijos komisariatui.

Pats A. Perezas tuomet teigė nematantis nieko bloga, kad pokylyje pakvipo paaugliška dvasia. Vyras tikino, kad jo draugė vakarėlyje alkoholio nevartojo, o Urtės tėvai judviejų santykiams neprieštarauja.

Gyvenimo JAV lietuvaitei sukurti nepavyko

Neseniai A. Perezas dėmesio centre buvo atsidūręs dėl sužadėtuvių su ta pačia nepilnamete Urte. Jiedu išsiskyrė 2018 metų pradžioje, jų santykiai truko apie dvejus metus. Pora buvo paskelbusi ir apie sužadėtuves, o Urtė nevengė demonstruoti prabangių iš verslininko gautų dovanų.

A. Perezo pranešime spaudai apie įvykusias skyrybas buvo rašoma, jog santykiams sutrukdė nesukalbami Jungtinių Amerikos Valstijų pasienio pareigūnai ir dėl to atsiradęs atstumas, mat lietuvei nepavyko gauti JAV vizos.

„Taip, mes nusprendėme išsiskirti“, – naujieną patvirtino pats A. Perezas ir detaliau papasakojo, kas privertė jį su drauge priimti tokį sprendimą. Kaip rašoma pranešime spaudai, kol kas lietuvaitė Urtė neturėjo nuolatinio leidimo gyventi JAV.

Todėl ji pagal supaprastintą vizų programą galėdavo vienos viešnagės metu Amerikoje praleisti iki 90 dienų. Vis dėlto pastarąjį kartą mergina nebuvo įleista į svajonių šalį. „Pareigūnai prisikabino prie jos pasų patikros metu. Tuomet išsivedė į atskirą kambarį ir ten laikė 10 valandų. 10 valandų! Galiausiai po apklausos jie jai pasakė: po 5 valandų tu išskrendi į Lietuvą“, – pasakojo A. Perezas.

Atsiėmė sužadėtuvių žiedą

Laidoje „KK2“ po skyrybų buvo teigiama, kad A. Perezas iš sužadėtinės atsiėmė ir sužadėtuvių žiedą, kuris esą buvo vienetinis kūrinys, kainavęs 30 tūkstančių JAV dolerių. Nors vyras vardija, kad jai liko daugybė kitų jo dovanotų brangenybių.

„Aš pasilikau žiedą, bet laikrodis, apyrankės ir visa kita buvo jai ir liko jai. Bet čia, Amerikoje, yra taip: jei tu nesusituoki, tada žiedas vėl grįžta pas vyrą, – teigė Aaronas. – Aš turėjau teisę atgauti žiedą.“

Urtė į Kaliforniją pas mylimąjį išvažiavo būdama vos šešiolikos: nutolo nuo tėvų namų, metė mokyklą ir nusprendė mokytis nuotoliniu būdu, nusprendė versti naują gyvenimo puslapį. Ir ne tik tai – ji net ryžosi pasidaryti tatuiruotę su mylimojo vardu.

„Tatuiruotės gan lengvai pašalinamos! Kelios lazerinio valymo sesijos ir viskas! Bet jeigu jai reikės pagalbos, būsiu laimingas jai padėdamas. Aš dėl visko blogai jaučiuosi“, – kalbėjo Aaronas.

Kalbėdamas su LNK televizija Aaronas džiaugėsi naujomis pažintimis ir pasakojo apie naujas simpatijas. „Gavau žinučių instagrame, feisbuke… Po visos šitos naujienos labai padaugėjo mano sekėjų. Man atrodo, kad merginos labai džiaugiasi šia žinia“, – šyptelėjo Aaronas.

Vieną lietuvę jau buvo vedęs

Aaroną Perezą Lietuva pažįsta kaip milijonierių iš Amerikos, kuris dievina mūsų šalies grožį, gamtą ir merginas. Vyras ne kartą atvirai reiškė simpatijas lietuvėms, liaupsindamas jų išsilavinimą ir puikias manieras, tačiau beveik niekas nežinojo, kad vieną jų garsusis verslininkas vedė ir išgyveno itin skaudžias skyrybas.

Su būsima žmona Aaronas susipažino pažinčių svetainėje, skirtoje gražuolėms, kurios ieško milijonieriaus. Simpatija užgimė nuo pirmosios žinutės, po kurios jie susirašinėjo ištisas paras.

„Tris savaites dieną ir naktį bendravome internetu ir priėjus klausimą, ar mes pagaliau susitiksim, vienbalsiai tarėm „Taip“. Pirmiausia aš ją pasikviečiau į Ameriką, nupirkau jai bilietą, gerą vešbutį į kurį iš oro uosto ją atvežė limuzinas”- apie santykių pradžią laidoje „Bus visko“ 2016-asiais kalbėjo garsusis verslininkas.

Iki pažinties su savo būsima žmona vyras nebuvo net girdėjęs apie Lietuvą, tačiau mergina jį taip pakerėjo, kad jau po kelių mėnesių jis ne tik apsilankė mūsų šalyje, susipažino su merginos artimaisiais, bet ir pasiūlė jai tapti savo žmona.

„Mūsų santykiai vystėsi puikiai, ji metė savo darbą ir tiek, kiek leidžia Amerikos įstatymai, būdavo su manimi Amerikoje. Deja, kas 90 dienų ji privalėjo išvykti iš Valstijų. Santykių pradžioje laikas atskirai tikrai nėra į naudą, todėl ji pasiūlė vieną iš sprendimo būdų – susituokti, o aš sutikau”, – sakė garsusis verslininkas.

Žmona staiga pasikeitė

Nors vyras sako, kad moterį mylėjo, vis tik pripažįsta, kad laikas santuokai nebuvo pats tinkamiausias ir neklydo. Vos susituokus, naujoji ponia Perez tapo visiškai kitu žmogumi. Konfliktai nesiliovė ištisas paras, ypač viešumoje.

„Ilgai nesupratau, kam tie dirbtinai kuriami barniai viešose vietose, kurie kildavo dėl menkiausių smulkmenų. Kartą po vieno tokio ji pareikalavo, kad vežčiau į oro uostą, kitą kartą vos neiššoko iš važiuojančio automobilio, tad teko sustot, o ji, išlipusi, pabėgo“, – TV laidoje atviravo milijonierius.

Kai Aaronas bandė užglaistyti kilusius nesutarimus surengdamas romantišką išvyką į Palm Springsą, rodėsi, kad santykiai grįžta į senąsias vėžes. Pora vėl apsigyveno kartu, tačiau po savaitės garsusis verslininkas sužinojo, kad jam pateikti kaltinimai dėl seksualinio išprievartavimo ir reikalavimas nesiartinti prie žmonos arčiau kaip kilometro spinduliu. Neadekvatus moters elgesys leido suprasti, kad kažkas ne taip, deja, kas, sužinojo tik prasidėjus skyrybų procesui.

Skurdi vaikystė ir uždirbti milijonai

Apie turtuolio Arono Perezo milijonus girdėjo daugelis, tačiau tik retas žino, kaip šis vaikinas juos užsidirbo bei kokį kelią turėjo nueiti iki to, kad galėtų save vadinti sėkmingu vyru.

LNK laidoje „Bus visko“ Aronas papasakojo, kad kilo iš neturtingos šeimos, o vaikystę praleido namelyje ant ratų. Kol tėvas sėdėjo kalėjime, mama dirbo grožio salone ir augino sūnų viena.

Aronas buvo įsitikinęs, kad skurdi vaikystė paskatino jį svajoti ir išmokė siekti tikslų. Pirmuosius milijonus vaikinas užsidirbo dar būdamas paaugliu. Nuo vaikystės labai domėjosi informacinėmis technologijomis, programavimu. Kartą sumąstė kaip pagerinti socialinių tinklų kokybę ir tai buvo jo kelio į sėkmę pradžia.

„Mokykloje man sekėsi siaubingai, aš ją vos baigiau, tačiau tai buvo ne todėl, kad bučiau kvailas. Tuo metu buvau per daug susikoncentravęs į savo verslą, mano metinės pajamos buvo didesnės nei visos mokyklos biudžetas“, – per televiziją pasakojo Aronas.

Baigęs mokyklą Aronas išvyko į Los Andželą studijuoti savo mėgstamą specialybę, kur universitetą baigė su daugybe pagyrimų. Vėliau A. Perezas vedė paskaitas daugiatūkstantinėms auditorijoms apie IT bei marketingines strategijas daktarams, plastikos chirurgams bei odontologams.

Tačiau socialiniai tinklai iš vyro gyvenimo nepasitraukė. Būtent jie atvedė Aroną į Lietuvą. „Viskas prasidėjo prieš tris metus, kuomet susipažinau su lietuve pažinčių svetainėje skirtoje vienišiems milijonieriams bei merginoms trokštančioms tapti jų gyvenimo dalimi. Tuomet kilo mintis, aš galėčiau sukurti tokį puslapį, tik dar geresnį. Ir man pavyko! Prieš porą mėnesių jį pardaviau už kiek daugiau nei 400 000 dolerių, tai beveik pusė milijono dolerių“,- atviravo vaikinas.

Lietuvės amerikiečiams patinka

Kas buvo toji mergina Aronas nenorėjo atskleisti, tačiau sako, kad lietuvių tokiuose puslapiuose labai daug. Vien jo parduotoje svetainėje buvo prisiregistravę 10 tūkstančių merginų iš Lietuvos.

Naują pažinčių svetainę merginoms, ieškančioms prabangaus gyvenimo, sukūręs jaunas vyras sakė, kad mūsų kraštietės labai populiarios tarp amerikiečių.

„Amerikiečiai nebenori susitikinėti su vietinėmis merginomis. Didmiesčiuose iki trisdešimties moters nepriversi tekėt. Amerikietės nebenori gimdyti vaikų, gaminti valgyt, tvarkytis namų. Aš neturiu nieko prieš pakviesti kartais valytoją, bet ta lygių teisių kultūra Amerikoje pasiekė aukščiausią feminizmo lygį“, – sakė Aronas.

Vyras prieš TV kameras atviravo, kad kai esi sėkmingas, nori turėti šeimą kuo anksčiau, tuo tarpu Lietuvoje vis dar gajus tradicinės šeimos modelis. Mūsų moterys kitokios nei amerikietės, jos myli vaikus ir moka rūpintis šeima. Dažniausiai tai joms aukščiausias prioritetas. Tuo tarpu paklaustas ar nebijo susidurti su lengvų turtų medžiotojomis, vyras atsako – nei kiek, barakudas jis pažįsta iš labai toli.

„Mes gyvename sąlyginiame pasaulyje. Aš tikrai nesišvaistau prabangiais pirkiniais, neperku kiekvienai sutiktai „Hermes“ ar „Chanel“ rankinių, kitų prabangių daiktų. Žinoma, moteris esanti šalia manęs gyvens prabangų gyvenimą, bet tik todėl, kad aš tokį gyvenu. Juk nepradėsiu valgyti prasto maisto vien tam kad jos neišlepinčiau“, – laidoje atviravo A. Perezas.

Vis tik pažinčių svetainė, kurioje milijonieriai, kurie privalo nurodyti savo pajamas, o merginos – ne, kelia dviprasmiškų minčių. Tačiau Aronas nemanė, kad šios moterys sugadintos ar jų vertybės būtų neteisingos, priešingai, puikiai supranta tas, kurios nori savo gyvenimą susieti su sėkmingu vyru.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA