Po didžiulės avarijos Islandijos plente, kemšasi visas Kaunas | Kas vyksta Kaune

Po didžiulės avarijos Islandijos plente, kemšasi visas Kaunas

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Antradienį, apie 11 val., ant Kleboniškio tilto susidūrus keturiems sunkvežimiams, milžiniška spūstis nutįso iki pasukimo į Petrašiūnus ir toliau. Alternatyvių pravažiavimų ieškantys vairuotojai nėrė į Kauną – nuo didelio srauto eismas pradėjo stoti ir mieste.

Nors, „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, Kleboniškio tiltas Klaipėdos kryptimi jau atlaisvintas ir automobiliai pamažu skirstosi, kaip socialiniuose tinkluose teigia kauniečiai, eismo situacija itin prasta aplinkiniuose keliuose ir miesto gatvėse.

Visų pirma, dėl laukiančių pasukti link uostamiesčio srautas stoti ėmė A6 kelyje važiuojant nuo Ramučių. Kamštis formuojasi ir Ateities plente, artėjant prie magistralės viaduko.

Netveriantys savo kailyje vairuotojai šioje vietoje išsuka iš greitkelio į miestą, tikėdamiesi apvažiuoti sangrūdą – dėl to didelė spūstis pradėjo formuotis Taikos prospekte ir Elektrėnų gatvėje.

Spūstis Taikos prospekte / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Kas vyksta Kaune“ duomenimis, apskritai smarkiai apkrautas Dainavos mikrorajonas. Lyg to nepakaktų, sunkiau automobiliai juda ir leidžiantis Tunelio gatve.

Tunelio gatvėje automobiliai juda sulėtintu tempu / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Savanorių prospekto kalnas uždarytas, o apvažiavime A. Mackevičiaus gatvėje eismas absoliučiai stovi. Naujausiais duomenimis, stingti srautas pradėjo ir Birštono gatvėje. Bebaigiantys darbus ir laisvą Žolinių dieną planuojantys važiuoti iš miesto kauniečiai artėjant vakarui situacijos tikrai nepagerins.

Primename, kad avarija Islandijos plente, ties išvažiavimu iš Jonavos gatvės Klaipėdos kryptimi, užfiksuota antradienį, 10.44 val. Susidūrus keturioms sunkiasvorėms mašinoms, nukentėjo vienos iš jų vairuotojas, kuris pristatytas į ligoninę. Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA