Kauniečiams išdalinta apie 10 tonų nemokamų arbūzų | Kas vyksta Kaune

Kauniečiams išdalinta apie 10 tonų nemokamų arbūzų

delfi.lt 2018/08/11 19:02

Šeštadienį prie Kauno pilies surengta jau antroji prekybos centro „Norfa“ arbūzų dalinimo akcija. Organizatoriai kauniečiams išdalino apie 10 tonų arbūzų, per Žolines arbūzai nemokai bus dalinami ir Visagine.

Tik prasidėjusi akcija Kaune iš karto sulaukė nemažai norinčiųjų gauti nemokamų arbūzų. Tokį populiarumą greičiausiai lėmė pakeista arbūzų dalinimo vieta. Buvo skelbta, kad vaisiai bus dalinami Kauno rotušėje, tačiau vėliau nuspręsta tai daryti prie Kauno pilies.

Sprendimas pasiteisino, nes didžioji dalis žmonių nemokamų arbūzų atėjo iš šalia veikiančio turgelio. Tuo metu Kauno rotušėje vyko kelios vestuvės bei sukiojosi kelios turistų grupelės.

Imdami nemokamus arbūzus, kauniečiai per daug nesidrovėjo. Pakalbinti žurnalisto, miestiečiai teigiamai įvertino šią akciją „Važiuosime šiandien į svečius ir va, turėsim ką nusivežti“, – juokdamasi kalbėjo moteris, atėjusi į akciją su vyru ir dviem vaikais. Šeima pasiėmė tris nemokamus arbūzus.

Daugiausiai nemokamų arbūzų gauti norėjo vyresnio amžiaus žmonės, tačiau buvo ir keli jaunuoliai. Gerai nusiteikęs vaikinas paklaustas, ar netrikdo internete pasitaikančių neigiamų nuomonių apie tokias akcijas, teigė, kad nekreipia į tokias kalbas dėmesio.

„Labai smagus jausmas, kad gavau nemokamą arbūzą, iš karto nuotaiką pakėlė. Nereikia per daug sureikšminti tų neigiamų kalbų, duoda ir džiaugiuosi, ačiū. Važiuosiu pas močiutę, bus lauktuvių“, – su arbūzu rankose kalbėjo Paulius.

Kitas kalbintas vyresnio amžiaus kaunietis nebuvo taip optimistiškai nusiteikęs. „Niekaip nesuprantu, kodėl čia tuos arbūzus dalina, kažkas čia negerai. Kodėl paėmiau? Nes nemokamai dalina, kai dykai duoda, tai paimsiu bet ką“, – juokdamasis kalbėjo vyras.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA