Lietus užklupo netikėtai: masinė avarija Kauno rajone ir smarkus susidūrimas Savanorių prospekte | Kas vyksta Kaune

Lietus užklupo netikėtai: masinė avarija Kauno rajone ir smarkus susidūrimas Savanorių prospekte

Avarija už Zapyškio ir Muravos sankryžoje / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Atrodo, staigiai pasikeitusios ir ne itin palankios oro sąlygos kauniečiams kelyje šeštadienį pridarė nemažai bėdų. Popiet du automobiliai vienas į kitą rėžėsi vadinamoje Muravos sankryžoje, o vakarop bent keturios transporto priemonės pateko į avariją Šakių plente.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos (VPK) komisariato budėtojas, pranešimas apie nelaimę Savanorių ir Pramonės prospektų sankryžoje gautas 15.46 val.

Dideliame eismo mazge susidūrė automobiliai „Audi“ ir „Renault“. Policijos žiniomis, vienai moteriškei pasidarė negera – ji buvo pristatyta į gydymo įstaigą.

Kauniečiai svarstė, kad ši avarija galėjo kilti dėl sankryžoje išjungto šviesoforo ir atidumo stygiaus. Vairuotojai įspėja būti atidiems ir sekti kelio ženklus – važiuojantieji Savanorių prospektu čia turi pirmumą.

Vėliau, apie 18.30 val., Šakių plente (140 kelias), už Zapyškio, užfiksuota net keturių automobilių avarija. Iš nuotraukos galima atpažinti bent trijų markes – tai „Opel“, „Lexus“ ir „Volkswagen“ mikroautobusas.

Apie sužalotus asmenis, Kauno apskrities VPK budinčio pareigūno duomenimis, čia nepranešama. Avarija techninė – vairuotojai pildo eismo įvykio deklaraciją.

Vairuotojai socialiniame tinkle dalijasi, kad tuoj pat už keturių apgadintų automobilių susidūrę dar du, tad iš viso kelyje stovi šešios transporto priemonės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA