Kauno policijos viršininkas: dėl automobilyje pašautos mergaitės tiriamos kelios versijos | Kas vyksta Kaune

Kauno policijos viršininkas: dėl automobilyje pašautos mergaitės tiriamos kelios versijos

BNS 2018/08/11 17:56
Skaitytojų nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Policija dar nesulaikė asmens, penktadienį galėjusio paleisti šūvį į „BMW“, dėl kurio buvo sužeista juo važiavusi septynmetė mergaitė. Visgi tiriamos kelios įvykio versijos, nesulaikytas ir mažametės tėvas.

„Šiai dienai įtariamųjų nustatyta nėra“, – BNS šeštadienį sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) viršininkas Darius Žukauskas.

Pasak jo, mergaitei padaryta operacija, pavojaus gyvybei nėra. D. Žukauskas nekomentavo, kokią informaciją apie įvykį policijai teikė su mažamete dukra važiavęs tėvas.

„Visos aplinkybės yra tikrinamos, atliekamas ikiteisminis tyrimas. Tai yra ikiteisminio tyrimo duomenys, plačiau komentuoti negaliu“, – teigė jis.

D. Žukauskas taip pat neatskleidė, ar apšaudyto automobilio savininkas yra policijai žinomas, ar susijęs su nusikalstamu pasauliu: „Nekomentuoju“.

Vis dėlto D. Žukauskas pabrėžė, kad jis sulaikytas nėra. Komisariato vadovo teigimu, yra tiriamos kelios įvykio versijos, o ne viena.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad penktadienį į Kauno ligoninę pristatyta septynerių metų mergaitė su šautine žaizda kojoje. 2011 metais gimusi mergaitė sužalota vakar, apie 17 val., su savo 1984 m. gimusiu tėvu važiuodama automobiliu Nuokalnės gatve. Į vyriškio vairuojamą automobilį „BMW X5“ buvo paleistas šūvis iš šaunamojo ginklo. Mergaitė buvo sąmoninga.

„Pirminė informacija tokia. Kad būtų vykęs susišaudymas, mes tokių duomenų neturime. Pirminiais duomenimis, važiuojant automobiliu išgirdo garsą ir po to pamatė. Iš mergaitės sužinojo, kad jai skauda koją. Mergaitė važiavo su tėvu. Yra vykdomos apklausos, nustatinėjami faktai“, – penktadienį BNS teigė Kauno apskrities VPK viršininkas.

Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sveikatos sutrikdymo – už tai gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA