Prie Savanorių prospekto apvirtus automobiliui, sužaloti žmonės | Kas vyksta Kaune

Prie Savanorių prospekto apvirtus automobiliui, sužaloti žmonės

Skaitytojų nuotr.

Penktadienį „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo nelaimę Savanorių prospekte. Čia apvirtus automobiliui, pirminiais duomenimis, nukentėjo žmonės.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojo duomenimis, pranešimas apie nelaimę greta Savanorių pr. 271 pastato gautas 12.03 val.

Iš nuotraukų matyti, kad automobilis apsivertė Mituvos gatvėje, netoli išsukimo į Savanorių prospektą. Į nelaimės vietą išsiųstos policijos pajėgos, kol kas daugiau informacijos budintis pareigūnas neturėjo.

Greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja patvirtino, kad į nelaimės vietą išsiųstas greitosios pagalbos ekipažas, bet apie nukentėjusius dar nieko nežinojo. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai teigė matę, kaip iš transporto priemonės traukiamas vaikas.

Ugniagesių Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas portalo žurnalistams sakė, jog avarijoje dalyvavo du automobiliai, o įvykio metu buvo sužeisti žmonės, nors laisvinti iš sulamdyto metalo gniaužtų jų neteko. Nukentėjusiesiems vietoje teikiama medicininė pagalba.

Papildyta 12.41 val.

Kauno apskrities VPK budintis pareigūnas patikslino, kad susidūrė automobiliai „Opel“ ir „Fiat“ – po smūgio pastaroji transporto priemonė apsivertė. „Fiat“ vairuotoją greitoji medicinos pagalba išvežė į Kauno klinikas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA