Fiksuoja skaitytojai: į Kauno klinikas atvežta kulkos kliudyta mergaitė (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: į Kauno klinikas atvežta kulkos kliudyta mergaitė (dar papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Penktadienio vakarą pareigūnų sujudimas Kauno klinikų Skubios pagabos skyriuje. Į ligoninę pristatyta sužalota mergaitė.

[galerija kiek=”4″]

Apie įvykį portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją informavo skaitytojai. Pasak jų, manoma, jog į Kauno klinikų Skubios pagalbos skyrių tėvas vaiką atvežė pats.

Liudininkų teigimu, „BMW“ markės automobilio keleivio pusės durys peršautos kiaurai. „Teko nugirsti, jog vaikui kulka pataikė į koją. Trys policijos ekipažai aiškinasi įvykio aplinkybes, apžiūri automobilį“, – sakė jie.

Susisiekus su pareigūnais, šie patvirtino, apie rugpjūčio 10 d. gautą pranešimą. Policijos teigimu, įvykio metu sužalota mergaitė. Įvykio aplinkybės aiškinamos.

Papildyta

Apie 17 val. Kauno apskrities pareigūnai sulaukė pranešimo iš gydymo įstaigos, kad pristatyta mažametė (gim. 2011 m.) su galimai šautine žaizda kojoje. Pirminiais duomenimis mergaitė sužalota jai būnant automobilyje. Pareigūnai aiškinasi įvykio aplinkybes. Mergaitė sąmoninga, pavojus gyvybei negresia.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str. 2 d. Už tai gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų.

Dar papildyta

Šeštadienį Policijos departamentas patikslino, kad šauta į 1984 m. gimusio vyro vairuotą „BMW X5“. Salone sėdėjusi mergaitė sužalota maždaug 16.45 val., automobiliui važiuojant Nuokalnės gatve.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA