Žaliakalnyje sumaitotas prabangus „Porsche“ – nukentėjo du žmonės | Kas vyksta Kaune

Žaliakalnyje sumaitotas prabangus „Porsche“ – nukentėjo du žmonės papildyta

D. Ryženino nuotr.

Ketvirtadienį popiet puikios eismo sąlygos vairuotojų neapsaugojo nuo nelaimių. Gali būti, iš dalies tapo ir dviejų automobilių susidūrimo Žaliakalnyje priežastimi, mat iš apgadinimų aišku, kad greičio čia netrūko, o atidumo pristigo.

Kaip „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budintis pareigūnas, pranešimas apie avariją Aukštaičių ir P. Višinskio gatvių sankryžoje gautas 13.01 val.

Čia susidūrė prabangus visureigis „Porsche Macan“ ir „Opel Astra“. Iš apgadinimų matyti, kad „Porsche“ rėžėsi į dešinę „Opelio“ dalį. Po smūgio abu automobiliai atsidūrė ant šaligatvio, tačiau pėsčiųjų jie nekliudė.

Sumaitojimai ir automobilių išsidėstymas leidžia spėti, kad vienkrypčiu eismu P. Višinskio gatve važiavęs visureigis nepraleido Aukštaičių gatve link Savanorių prospekto judėjusio ir pirmumą turėjusio „Opel“.

Budėtojas informavo, kad avarijos metu nukentėjo vienas žmogus – jis pristatytas į gydymo įstaigą. Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Policija aiškinasi įvykio aplinkybes.

Papildyta 14.46 val.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ patikslino, kad per avariją nesunkiai sužeisti du žmonės.

Sumušimus patyrę asmenys iš pradžių atsisakė vykti į ligoninę, tačiau nuodugnesnei apžiūrai galiausiai buvo išvežti į Kauno klinikas.

Nelaimės vietoje darbavosi ir ugniagesių ekipažas. Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Operacinio vadovavimo skyriaus specialistas pranešė, kad nuo važiuojamosios dalies pašalintos nuolaužos, nuvalyti išsilieję eksploataciniai automobilių skysčiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA