Ant Kleboniškio tilto – netikėta kliūtis: kelias blokuojamas | Kas vyksta Kaune

Ant Kleboniškio tilto – netikėta kliūtis: kelias blokuojamas

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienį beprasidedant pikui „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie kliūtį, atsiradusią ant Kleboniškio (Alfonso Meškinio) tilto. Viena magistralės juosta visiškai užblokuota, formuojasi didžiulė spūstis.

Kaip informavo kauniečiai, ant tilto važiuojant link Vilniaus apie 16 val. sunkvežimis pametė priekaboje gabentą konteinerį. Šis užtvėrė antrąją Islandijos plento juostą ir gerokai apsunkino transporto priemonių judėjimą.

Visiems vairuotojams, norint apvažiuoti kliūtį, reikia rikiuotis į pirmąją juostą, o tai stabdo srauto pralaidumą. Kauniečiai praneša, kad spūstis jau nusitęsė gerokai už IX forto „Circle K“ ir vis auga.

Be to, eismas ties Kleboniškio tiltu stoja ir priešinga kryptimi, judant link Klaipėdos. Čia automobilių eilė rikiuojasi iki Muravos viaduko.

Papildyta 16.48 val.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budėtojo teigimu, oficialus pranešimas apie incidentą ir besiformuojančią spūstį gautas nebuvo, pareigūnus informacija pasiekė per nuogirdas. Dėl to ant Kleboniškio tilto policijos ekipažas išsiųstas visai neseniai.

Papildyta 16.57 val.

Policija prieš 17 val. patvirtino, kad kelyje A1 važiuojant link Vilniaus ant kelio nukritęs metalinis sunkvežimio konteineris. Nukentėjusių asmenų nėra, tačiau šioje vietoje formuojasi spūstys.

Laikinai, kol vyks konteinerio šalinimo nuo kelio darbai, bus ribojamas eismas. Pareigūnai dirba įvykio vietoje, padeda reguliuoti eismą ir rekomenduoja vairuotojams esant galimybei pasirinkti kitą maršrutą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA