Į finalą šių metų Eurovizijoje patekusi Ieva Zasimauskaitė ruošiasi naujai pradžiai: palieka Kauną | Kas vyksta Kaune

Į finalą šių metų Eurovizijoje patekusi Ieva Zasimauskaitė ruošiasi naujai pradžiai: palieka Kauną

R. Tenio nuotr.

Visą gyvenimą Kaune praleidusi Ieva Zasimauskaitė – Kiltinavičienė palieka laikinąją sostinę ir išsikrausto į kitą miestą. Atlikėja praneša apie galimybę išsinuomoti jos butą.

[galerija kiek=”4″]

Antradienio vakarą socialiniame tinkle „Facebook“ Eurovizijos atstovė Lietuvai pranešė, kad palieka butą Žaliakalnyje, kuriame praleido du pastaruosius metus. Žaliakalnio mikrorajone, prestižiniame „Aušros Namai” kvartale, esančio buto nuomos kaina 450 eurų.

„2 metai čia prabėgo… tai jau laikiau savo namais. Viskas čia tobula, jei ieškot Kaune, tai čia yra ta vieta! Mes kraustomės į kitą miestą….“, – savo „Facebook“ paskyroje rašė atlikėja, rekomenduodama būstą išsinuomoti naujiems gyventojams.

Atlikėja 2018-aisiais atstovavo Lietuvą Eurovizijos dainų konkurse ir sėkmingai pateko į finalą, kuriame užėmė 12-tą vietą.

Ieva baigė Kauno muzikos mokyklą, o būdama vos 16 metų, tapo Kauno choro nare TV3 projekte „Chorų karai“, kuris užėmė pirmąją vietą.

„Facebook“ pasyroje išreiškusi liūdesį, kad tenka palikti gimtąjį miestą, I. Zasimauskaitė ragina ieškančius būsto Kaune nepraleisti progos išsinuomoti modernų butą Žaliakalnyje, kuriame pati gyveno du metus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA