Skaitytojai įspėja: dingęs berniukas gali būti Kaune (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Skaitytojai įspėja: dingęs berniukas gali būti Kaune (atnaujinta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Pirmadienio vakarą pranešta apie Kazlų Rūdos policijos komisariate (PK) vykdomą ikiteisminį tyrimą dėl mažamečio K. J. buvimo vietos nustatymo. „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai informuoja, kad vaikas gali būti Kaune.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) Kazlų Rūdos PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mažamečio K. J. (gim. 2008 m.) buvimo vietos nustatymo. Rugpjūčio 3 d. berniukas išėjo iš namų, esančių Krūvelių kaime, ir negrįžo.

Jis yra smulkaus kūno sudėjimo, apie 140 cm ūgio, išeidamas dėvėjo tamsiai mėlynus šortus ir chaki spalvos palaidinę trumpomis rankovėmis, avėjo juodas gumines šlepetes.

Policija informuoja, kad vaikas iš namų pabėga ne pirmą kartą – gali lankytis viešose vietose, oro uostose, parduotuvėse, turguose. Taip pat gali stabdyti pravažiuojančius automobilius, pasakoti išgalvotus dalykus ir prašyti kur nors nuvežti.

Su šiuo apibūdinimu sutampa ir skaitytojos Julijos portalui pateikta informacija – moteris priminė, kad paskutinį kartą, kai buvo pabėgęs, berniukas rastas kaip tik Kauno oro uoste.

Nors Kazlų Rūdos savivaldybei priklausantys Krūvelei yra Marijampolės apskrityje, nuo Kauno juos skiria palyginti nedidelis atstumas – apie 40 km. Julija įspėjo, kad Kajus galėjo vėl pasukti į laikinąją sostinę, tad kauniečiams verta būti akyliems.

Turint ikiteisminiam tyrimui reikšmingos informacijos ar pastebėjus šį vaiką, Kazlų Rūdos pareigūnai prašo pranešti bendruoju pagalbos telefonu 112 arba informuoti komisariatą tel. numeriais 8 611 52473, 8 698 54352.

Atnaujinta

Policija antradienį informavo, kad pirmadienio vakarą berniukas, kaip ir spėjo skaitytojai, buvo pastebėtas Kauno „Akropolyje“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA