Šilainių gyventoja neištvėrė: „Kaip kovoti su tokia „žmogaus proto negalia“? | Kas vyksta Kaune

Šilainių gyventoja neištvėrė: „Kaip kovoti su tokia „žmogaus proto negalia“?

Asociatyvi / P.Grigaliūno nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja sako negalinti tverti pykčiu dėl kaimynų elgesio. Mat, gyvendami daugiabutyje jie teršia kitų gyventojų butus įvairiausios kilmės nešvarumais. „Kaip kovoti su tokia “žmogaus proto negalia“?“, – tūžta kaunietė.

[galerija kiek=”4″]

„Kodėl visa tai vyksta daugiabučiuose: vadinasi, jei gyveni aukštu žemiau esančiame būste nei kaimynas, šis gali tau į balkoną mėtyti „įvairiausio plauko“ dalykus. O ką jau kalbėti apie cigarečių nuorūkas – gali ir gaisras kilti“, – neslepia nerimo portalo skaitytoja.

Moters pasakojami nutikimai, sako ji, dažnai kartojasi Baltų prospekte stūksančiame 35 numeriu pažymėtame daugiabutyje.

„Kol nuėjau iki virtuvės, štai, kokį vaizdelį išvydau balkone, ant palangės, o virš galvos girdėjau sklindant į balkono sieną purtomo kilimėlio garsą. Paklausiau kaipmynės: ką darai? O klausimas, regis, tik dar labiau  sustiprino jos norą purtyti minėtą kilimėlį smarkiau. Kaip kovoti su tokia „žmogaus proto negalia“, kai nepaisoma aplinkinių žmonių interesų?, – kritikos kaimynams negaili šilainiškė.

Kaunietės atsiųstose nuotraukose matyti baltos spalvos palangė, nusėta tamsios spalvos nešvarumais, greičiausiai, žemėmis. Pasak skaitytojos, užfiksuotas vaizdas tėra vieną dieną į jos butą patekusios šiukšlės, procesas esą piktybiškai kartojamas nuolat.

„Nežinia, kuo „už tokį gėrį“ atsilyginti kaimynams, kurie neleidžia kitiems kaimynams ramiai ir švariai gyventi, kone ant galvos drėbdami nešvarumus“, – kalbėjo pašnekovė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA