Kaunietis pašiurpęs: Laisvės alėjoje vyras be jokios gėdos atliko gamtinius reikalus | Kas vyksta Kaune

Kaunietis pašiurpęs: Laisvės alėjoje vyras be jokios gėdos atliko gamtinius reikalus

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Kaunietį Renatą pašiurpino vaizdas Laisvės alėjoje viduryje baltos dienos. Ieškojęs vietos, kur galėtų prisėsti ir bent šiek tiek atsikvėpti nuo alinančio karščio, „patikimai“ atrodantį suolelį rado ne iš karto. O, kai pagaliau prisėdo, apsidairęs išvydo itin drąsų epizodą, privertusį kone raudonuoti iš svetimos gėdos.

„Kaunas tvarkosi? 11 valandą Laisvės alėjoje norėjau prisėsti ant suolelio. Tačiau ant vieno iš suolelių sėdėjo jaunuolis, kuris įnirtingai kasėsi, kažko ieškodamas plaukuose. Ant kito miegojo kitas „veikėjas“. Prisėdau ant gretimo suolelio, nors, prisipažinsiu, šis taip pat atrodė nepatikimas“, – apie ketvirtadienį, prieš vidurdienį, kauniečių pamėgtoje promenadoje išvystus ne itin malonius akiai vaizdus pasakoja skaitytojas.

Vos prisėdęs, kaunietis sako ėmęs nejučiomis mąstyti apie minėto ant suolelio miegančio asmens gyvenimo vingius – kaip jis čia atsidūrė ir pan. Tačiau mintyse retorinių klausimų bangą akimirksniu nutraukė kiek netikėtas posūkis.

„Staiga „miegantis gražuolis“ pabudo, pasisuko ant šono ir vienos rankos mostu atsisegęs kelnių užtrauktuką, išsitraukė lytinį organą ir pradėjo šlapintis. Vidurdienį, Laisvės alėjoje!“ – nuostabos nestokojo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Pasak jo, nusilengvinęs viešoje vietoje ir, regis, neketinąs dėl to kompleksuoti, vyras vėl užmigo. „Aš – pakraupęs. Kauno miesto valdžia, kas vyksta? Kaip žmonėms sėdėti ant tokių suolelių? Ką pagalvos turistai, kurių šiuo metu gausu Laikinojoje sostinėje?“ – šūsnį klausimų pažėrė Renatas.

Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 284 straipsnyje numatyta, jog tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, piktybiškai tyčiodamasis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Tad, jei panašaus pobūdžio atvejai patektų į pareigūnų akiratį, drąsuoliui, Laisvės alėjoje „atidariusiam tualetą“ tiesiog ant pasirinkto suolelio, tektų atsiimti pagal numatytas nuostatas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA