Jonaviečiai švenčia su griausmu: scenoje – ryškiausios šalies žvaigždės (tiesioginė transliacija) | Kas vyksta Kaune

Jonaviečiai švenčia su griausmu: scenoje – ryškiausios šalies žvaigždės (tiesioginė transliacija)

R. Tenio nuotr.

Šeštadienio vakarą kauniečiai portale „Kas vyksta Kaune“ galės stebėti tiesioginę transliaciją iš Jonavos miesto šventės, kur visą dieną vykusias įdomybes vainikuos ir specialus šventinis koncertas.

Šiųmetis koncertas „Mes mylim Jonavą“ bus tiesiogiai transliuojamas portalo skaitytojams jau šįvakar, rugpjūčio 4 d., nuo 19 valandos.

Klausytojų ausis virpins muzikinis projektas „La Forza“, kuriam susibūrė vieni iš gražiausių moteriškų vokalų šalyje – Renata Norvilė, Vaida Genytė bei Neringa Nekrošiūtė.

Kol po skambios įžangos bus išdalinti „Sukurta Jonavoje“ apdovanojimai, o renginio svečiai vėsinsis krimsdami nemokamas ledų porcijas, savo pasirodymui ruošis legendinė grupė „Lemon Joy“. Po valandos nepamirštamos muzikinės dozės, linksmybės tęsis toliau – scenoje pasirodys miesto šeimininkai – Jonavos atlikėjai.

22 val. vakaro atmosferą kaitins „Naktinės personos“. O likus valandai iki vidurnakčio dangų griausmingai nutvieks įspūdingų fejerverkų programa.

Jonaviškiai savo miesto šventės dieną keičia taisykles – renginį vainikuos ne jau minėtas feververkų šou, kaip jau tampa įprasta daugeliu atvejų, bet vietoje nenustygstančių „Radistų“ diskoteka. Laukia išties siautulingas vakaras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA