Festivalyje „Granatos Live“ – geros emocijos ir dalyviai, išradingai kovojantys su kaitra (foto) | Kas vyksta Kaune

Festivalyje „Granatos Live“ – geros emocijos ir dalyviai, išradingai kovojantys su kaitra (foto)

D. Beržinio nuotr.

Rumšiškės šiemet „liepsnoja“ geromis emocijomis, kurias trečią dieną iš eilės skleidžia didžiausio festivalio Lietuvoje „Granatos Live 2018“ dalyviai ir atlikėjai. Portalo „Kas vyksta Kaune“ fotografas užfiksavo puikios nuotaikos pliūpsnius, kurie regis, nė neketina apleisti festivaliautojų.

Plieskiant itin kaitriai vasaros saulei, festivalyje „Granatos“ veiksmas nesiliauja. Renginio dalyviai žvelgdami į įvairiausių atlikėjų muzikinius bei pramoginius pasirodymus, kurių šeštadienį šioje fiestoje nestinga, atrodo, stengiasi visais būdais atsipalaiduoti.

Ir, nors temperatūros stulpeliai užkopė aukštyn negailėdami karščio, šypsenos ir gera nuotaika nedingsta iš pramogautojų veidų, džiugi renginio atmosfera tvyro visoje Lietuvos liaudies buities muziejaus teritorijoje.

Renginio dalyviai supasi hamakuose, vaikšto galvas ir pečius prisidengę pripučiamais vandens čiužiniais ar šieno kūgiais. Išmonės, reaguoti į kaitrą ir nuo jos gintis, šiems tikrai netrūksta. Akį traukia ir spalvingi bei išradingi aprangos ir aksesuarų deriniai.

Rugpjūčio 4 dieną festivaliautojai pasinėrė į geros muzikos oazę, kuri tęsis iki paryčių. Vakare savo dainas susirinkusiesiems pristatė jaunoji atlikėja GJan, Saulius Prūsaitis, B.A., George Ezra, Andrius Mamontovas, Duke Dumont, „Šventinis bankuchenas“, Ironvytas, „The Roop“ ir daugelis kitų.

 

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA