Naujas panikos pliūpsnis: ar kris daugiau medžių Kauno centre? | Kas vyksta Kaune

Naujas panikos pliūpsnis: ar kris daugiau medžių Kauno centre?

R. Tenio nuotr.

Į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi kauniečiai, tvirtinantys iš patikimų informatorių sulaukę žinių apie naujai vykdysiamus medžių kirtimus miesto centre. „Rimti žmonės sakė, kad Kauno valstybinio muzikinio teatro sodelyje ir Laisvės alėjoje rengiamasi vėl kirsti medžius“, – tikino jie.

Portalo žurnalistams pasiteiravus, ar tokia informacija – reali, Kauno valdžios atstovai ėmėsi aiškintis atvejį, nes panašaus turinio žinutė iš socialinių tinklų pasiekė ir savivaldybę.

Tačiau, kaip paaiškėjo, Kauno miesto savivaldybės Aplinkos apsaugos skyriuje nėra gauta jokių prašymų išduoti leidimus medžiams kirsti Laisvės alėjoje ar Miesto sode.

„Beje, pastarojoje erdvėje netgi nevyksta Laisvės alėjos rekonstrukcijos darbai. Todėl nėra nė menkiausios dingsties planuoti medžių kirtimus“, – „Kas vyksta Kaune“ sakė Kauno miesto savivaldybės Ryšių su visuomene vyriausiasis specialistas Tomas Jarusevičius.

Jo teigimu, socialiniuose tinkluose pasklidusi melaginga ir niekuo nepagrįsta informacija turėtų būti vertinama kaip nevykusi provokacija, kuria veikiausiai siekta sukelti visuomenės abejones dėl mieste intensyviai vykstančių tvarkymo darbų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA