Pažangi farmacinė kompanija atveria firminės parduotuvės duris | Kas vyksta Kaune

Pažangi farmacinė kompanija atveria firminės parduotuvės duris

Organizatorių nuotr.

Trečiadienį, rugpjūčio 1-ąją, Kauno LEZ‘e duris atveria nauja firminė „Aconitum“ maisto papildų parduotuvė, kurioje gerai žinomas gamintojas produkciją klientams pasiūlys itin patraukliomis – gamintojo kainomis.

[galerija kiek=”12″]

Aconitum – vienas iš maisto papildų rinkos lyderių Lietuvoje, kuriantis ir gaminantis augalinius vaistus ir maisto papildus nuo 1999 metų. Geros Gamybos Praktikos sertifikatas patvirtina, jog „Aconitum“ gamyba atitinka aukščiausius farmacijos kokybės sistemos reikalavimus. Įmonės produkcija gaminama tausojant gamtą – naudojami atsinaujinantys energijos šaltiniai: saulės kolektorius ir geoterminis šildymas.

Rima Balanaškienė, „Aconitum“ generalinė direktorė ir pirmoji Rytų Europos verslininkė patekusi į ES komisijos organizuojamą konkursą „Prizas moterims novatorėms 2018“ dalinasi naujienomis: „Džiaugiamės galėdami pranešti, kad atidarėme firminę „Aconitum“ maisto papildų parduotuvę. Nuo šiol tai vieta, kur visuomet bus galima rasti mūsų naujausius ir jau rinkoje gerai žinomus preparatus vienoje vietoje“.

„Daugelį metų dalyvaujame parodose ir vis sulaukiame klausimų kur dar be vaistinių būtų galima įsigyti mūsų maisto papildų. Norime, kad produkcija būtų lengvai pasiekiama ir prieinama visiems mūsų lojaliems pirkėjams. Be abejonės internetinė parduotuvė taip pat patogus apsipirkimo kanalas, tačiau žmonėms vis dar patinka ateiti į tradicinę parduotuvę pasikonsultuoti, gauti patarimą, ypatingai tai svarbu vyresnio amžiaus žmonėms. Parduotuvę atidarėme gamyklos teritorijoje ne veltui, Kauno Laisvojoje ekonominėje zonoje įsikūrę bei vis dar kuriasi daugybė įmonių, sulaukėme užklausų dėl papildų įsigijimo iš kolegų kitose įmonėse, tai padrąsino žengti šį žingsnį,“ – parduotuvės atidarymo priežastimis dalinasi R. Balanaškienė.

Monika Upstė, „Aconitum“ rinkodaros vadovė, teigia, kad parduotuvė kauniečius pasitiks patrauklių pasiūlymų gausa bei dovanomis pirmajam 100 pirkėjų, kurie atvyks įsigyti maisto papildų.

„Džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo klientams išskirtinės kokybės, sertifikuotoje vaistų gamykloje pagamintų maisto papildų ir vitaminų, kurie pripažinti daugiau nei 45 pasaulio šalyse, o Lietuvoje yra pelnę net 15 „Metų gaminio“ apdovanojimų. Tikiu, kad itin platus asortimentas gali patenkinti kiekvieno vartotojo ir jo šeimos narių poreikius“ – sako M. Upstė.

„Pastebime, kad žmonių požiūris į maisto papildų vartojimą sparčiai kinta. Dar visai neseniai maisto papildai lietuvių buvo vertinami tik kaip papildoma priemonė, kai nusilpsta imunitetas, tačiau pastaraisiais metais imti vartoti ir kaip profilaktinė priemonė pajutus įvairių negalavimų simptomus, neretai to pakanka norint išvengti sveikatos sutrikimų, kurie sukelia nepatogumą ir sulėtina gyvenimo tempą“, – teigia „Aconitum“ generalinė direktorė Rima Balanaškienė.

Parduotuvėje bus galima įsigyti Lietuvos vartotojų pripažinimo sulaukusius maisto papildus, tokius kaip: Rami širdis, Magnis +B6 superior, Cordisol forte, Prostosan forte, Liuberin superior, Total power man, Memoril forte, Triptan forte ir daugelį kitų. Aconitum asortimente, Lietuvoje, daugiau nei 50 skirtingų maisto papildų, kurie tinka įvairaus amžiaus žmonėms.

Apsipirkti „Aconitum“ maisto papildų parduotuvėje galite adresu, Inovacijų g. 4, Kauno LEZ, darbo dienomis 14:15 – 17:15 val., daugiau informacijos telefonu: +370 612 77733.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA