Kaune į autobusą sėdusius keleivius sužavėjo vairuotojo elgesys | Kas vyksta Kaune

Kaune į autobusą sėdusius keleivius sužavėjo vairuotojo elgesys

A. Medzevičiaus „Facebook“ paskyros nuotr.

Nepaprastai karštą pirmadienį iš Kauno keliaujantieji į Birštoną, užpildę tvankų autobusą, sulaukė ir netikėtos atgaivos. Vairuotojas pasirūpino žmonių hidratacija, o apdairus poelgis sulaukė keleivių dėkingumo ir didžiulio dėmesio socialiniame tinkle.

Savo „Facebook“ paskyroje nuotrauka, kurioje – pradaryta vandens pakuotė, pasidalinęs Albertas ten pat nurodė, kad vaizdas užfiksuotas pirmadienį, prieš vidurdienį, į Birštoną važiuojančiame autobuse.

Vaikino teigimu, lauke ir transporto priemonėje tvyrant apie 30 laipsnių temperatūrai jaunas vairuotojas vaišino vyresnio amžiaus keleivius vandeniu. „Daugiau tokių gerus darbus darančių žmonių reikėtų. Šaunuolis!“ – „Facebook“ paskyroje rašė vaikinas.

„Kas vykta Kaune“ Albertas pridūrė, kad vandeniu, be abejo, galėjo gaivintis visi keleiviai, tiesiog sutapo, kad autobusu daugiau važiavo vyresnių.

Gražaus poelgio liudytoju tapęs vaikinas taip pat nebuvo įsitikinęs, ar skysčiais visus vairuotojus aprūpino pervežimą organizuojanti įmonė, ar tai asmeninė iniciatyva.

Visgi vanduo mažiau reikalingas ir efektyvus dėl šio niuanso tikrai netapo – gėrimu galiausiai noriai vaišinosi kone visi keleiviai, o nuotrauka jau pasidalino daugiau nei 6 tūkst. „Facebook“ naudotojų.

„Kautros“ marketingo grupės vadovas Mindaugas Sakalauskas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad aptariamą maršrutą Kaunas-Birštonas organizuoja būtent ši pervežimo bendrovė, o vanduo itin kaitriomis dienomis visiems dalintas Kauno autobusų stotyje.

Pagal gamintoją M. Sakalauskas atskyrė, kad transporto priemonėje – kaip tik stotyje platintas vanduo. Visgi ilgokoje kelionėje įsimesti atsargų į autobusą buvo vairuotojo sumanymas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA