Žiedus sumainė kaunietis dainininkas Martynas Kavaliauskas ir jo išrinktoji Rusnė | Kas vyksta Kaune

Žiedus sumainė kaunietis dainininkas Martynas Kavaliauskas ir jo išrinktoji Rusnė

delfi.lt 2018/07/27 16:01

Saulėtą penktadienio popietę Kaune, Šv. apaštalų Petro ir Povilo arkikatedros bazilikoje atlikėjas ir TV projektų dalyvis Martynas Kavaliauskas vedė savo mylimąją Rusnę Jankauskytę.

Prieš kiek daugiau nei pusantrų metų apie vestuves prabilusi pora pagaliau ryžosi vienam svarbiausių savo gyvenimo įvykių. Pirmasis į bažnyčią atvykęs Martynas Kavaliauskas spinduliavo gera nuotaika: „Dabar tik reikia sulaukti nuotakos“, – juokėsi vaikinas.

Ceremonija kiek vėlavo, nes į prie bažnyčios vis dar buvo laukiama Rusnės, todėl susirinkusieji pradėjo nerimauti – kurgi nuotaka? Tačiau neilgai trukus, pasirodė ir dainininko išrinktoji.

Prie altoriaus jaunoji žengė vestuvinės mados ir stiliaus studijos „D’Dress“ įkūrėjos ir vadovės Daivos Šimkevičienės sukurta ir „Annos Sposos“ mados namų specialiai Rusnei pasiūta suknele.

Įžengę į Katedrą kaip gyvenimo draugai, iš jos šventės herojai išėjo jau kaip vyras ir žmona. „Ačiū visiems susirinkusiesiems“, – dėkojo naujai iškepti sutuoktiniai bei nuskubėjo vestuvinės fotosesijos.

Martynas ir Rusnė – draugai nuo vaikystės. Rusnė dirba viešųjų ryšių specialiste, o Martynas Lietuvoje išgarsėjo muzikinio realybės šou „X Faktorius“ laidose, vysto solinę karjerą, dalyvauja įvairiuose TV projektuose.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA