Pavandenijusi afera: šalia Kaune gyvenančio Seimo nario – plaukiantys kaimynų sklypai | Kas vyksta Kaune

Pavandenijusi afera: šalia Kaune gyvenančio Seimo nario – plaukiantys kaimynų sklypai

BNS 2018/07/27 11:14
DELFI nuotr.

Seimo nario „tvarkiečio“ Vytauto Kamblevičiaus kaimynai skundžiasi, kad šiam nelegaliai prijungus lietaus nuotekas prie buitinių nuotekų linijų, semiami jų sklypai, rašo portalas lrt.lt.

„Kauno vandenys“ po patikrinimo tvirtina aptikę nelegalių lietaus vandens nuotekų. Parlamentaras tai neigia ir sako, kad tai pačių „Kauno vandenų“ problema.

Gegužę, prasidėjus liūtims, paaiškėjo, kad į buitinių nuotekų surinkimo šulinį Kaniūkuose, Ramybės gatvėje ėmė tekėti ir lietaus vanduo, pradėjo semti aplinkinius namus.

„Kauno vandenys“ patikrino vamzdynus. Paaiškėjo, kad viename kieme į buitinių nuotekų vamzdžius subėga lietaus vanduo, įtariama, dėl nelegaliai pajungtos lietaus kanalizacijos į buitinę kanalizaciją.

Įtariama, kad nelegaliai lietaus vandenį į buitines nuotekas nukreipė kitapus gatvės gyvenantis Seimo narys Vytautas Kamblevičius.

„Tai yra ne Vytauto Kamblevičiaus problema, nes čia yra „Kauno vandenų“ ir Kauno miesto tvarkymo problema, kadangi šitos visos nuotekos ir vanduo bėga iš Romainių gyvenvietės. Kai būna daugiau lietaus, visi vandenys, susimaišę su lietumi, bėga tiesiog upeliu į mūsų pusę“, – kalbėjo Seimo narys V. Kamblevičius.

„Kauno vandenys“ žada netrukus Seimo nariui išsiųsti raginimą atjungti lietaus nuotekas nuo buitinių. To nepadarius jam gresia administracinės nuobaudos.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA