Kraupus susidūrimas Jonavos gatvėje: motociklininkas nusviestas į gatvės pakraštį | Kas vyksta Kaune

Kraupus susidūrimas Jonavos gatvėje: motociklininkas nusviestas į gatvės pakraštį

Po vidurdienio netoli Kauno centro įvyko skaudi avarija, kurios metu motociklas susidūrė su lengvuoju automobiliu. Dviratės transporto priemonės vairuotojas skubiai išvežtas į ligoninę, važiuojamoji dalis padengta nuolaužomis.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie 12.47 val. Jonavos gatvėje susidūrė 1991 m. gimusio vyro vairuojamas automobilis „Opel Insignia“ su 1994 m. gimusio vyro vairuojamu motociklu.

Eismo įvykio metu taip pat apgadintas šalikelėje stovėjęs automobilis „Nissan Qashqai“. Pirminiais duomenimis, abu vairuotojai blaivūs. Į gydymo įstaigą dėl patirtų sužalojimų pristatomas motociklininkas.

Liudininkų teigimu, ant važiuojamosios dalies nublokštas vaikinas buvo sąmoningas, jam mažų mažiausiai lūžo koja. Tuoj po avarijos gatvėje besivystęs veiksmas atrodė baisiai, tačiau vyras smūgį išgyveno.

Socialiniuose tinkluose iš smarkiai apgadintos „Opelio“ galinės dalies kauniečiai spėjo, kad nemažu greičiu važiavęs motociklo vairuotojas rėžėsi į lengvąjį automobilį.

Portale 15min.lt nurodomas detalesnis avarijos scenarijus: „Opel“ vairuotojas išsukinėjo iš kiemo kairėn, kai nuo centro judėjęs motociklininkas trenkėsi į galinę kairiąją automobilio dalį. Didžiulė smūgio jėga nuplėšė priekinę dviratės mašinos dalį, išsiliejo eksploataciniai skysčiai.

Pagal minėtą judėjimo schemą, kaltu dėl nelaimės liktų į pagrindinį kelią įvažinėjęs lengvosios transporto priemonės vairuotojas, tačiau paaiškėjus, kad motociklininkas viršijo greitį, viskas gali apsiversti aukštyn kojom.

Avarijos aplinkybes nustatinėja pareigūnai. Jonavos gatvėje eismas apsunkintas, abejomis kryptimis formuojasi spūstis.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA