Kelyje „Via Baltica“ susidūrė du vilkikai: sužeisti abu vairuotojai | Kas vyksta Kaune

Kelyje „Via Baltica“ susidūrė du vilkikai: sužeisti abu vairuotojai

Asociatyvi / Archyvo nuotr.

Trečiadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė, kad kelyje A8 už Vandžiogalos įvyko avarija, vienas sunkiasvorė transporto priemonė nuvažiavo į griovį. Nelaimės metu nukentėjo vilkikų vairuotojai.

Nors redakciją apie susidūrimą žinia pasiekė prieš 20 val., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad avarija užfiksuota dar 16.42 val.

Judant link Kėdainių, šalia Nociūnų, susidūrė vilkikai „DAF“ ir „Scania“. Avarijos metu nukentėjo abiejų sunkvežimių vairuotojai. Budinčio pareigūno žiniomis, į gydymo įstaigą tikrai išvežtas vienas vairuotojas.

Įvykio vietoje formuojasi nedidelė spūstis, pravažiuojant reikia pristabdyti, tačiau eismas „Via Baltica“ nėra uždarytas. Pašnekovo teigimu, pareigūnai reguliuoja transporto srautą, visos specialiosios tarnybos apie nelaimę informuotos.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties vyresnioji gydytoja „Kas vyksta Kaune“ tikslino, kad vilkikai susidūrė 1 km iki Nociūnų kaimo, esančio Pelėdnagių seniūnijoje, Kėdainių rajone. Čia buvo išsiųstos dvi arčiausiai buvusios medikų brigados iš Kėdainių ir Jonavos.

Vienas vairuotojas sužalotas smarkiai – patyrė sunkią rankos traumą ir buvo išvežtas į Kauno klinikas. Kitas vyras, greitosios medicinos pagalbos darbuotojos žiniomis, taip pat atsidūrė ligoninėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA