Beveik tuo pačiu metu Kaune – dvi skaudžios avarijos: gatvės sunkiai pravažiuojamos (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Beveik tuo pačiu metu Kaune – dvi skaudžios avarijos: gatvės sunkiai pravažiuojamos (papildyta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai antradienį pranešė apie smarkų susidūrimą R. Kalantos gatvėje. Apgadintos transporto priemonės ir specialiųjų tarnybų ekipažai pasklidę po visą važiuojamąją dalį, eismas šioje vietoje apsunkintas. Tuoj po to pasirodė informacija ir apie nelaimę Raudondvario plente.

[galerija kiek=”8″]

Kaip portalą informavo kaunietis Ričardas, netoli pašto R. Kalantos gatvėje sudaužyti trys lengvieji automobiliai: vienoje pusėje, pirmoje juostoje, stovi „Volkswagen“ ir „Audi“, kitoje per dvi juostas – „Škoda“.

„Kamštis iš abiejų pusių, (eismą) reguliuoja policija, stovi greitoji. Petrašiūnus geriau pasiekti per pervažą. Praktiškai visos keturios juostos užimtos“, – įspėjo vyras.

„Kas vyksta Kaune“ susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budinčiu pareigūnu, šis patvirtino, kad pranešimas apie nelaimę R. Kalantos gatvėje gautas 17 val.

Tiesa, policijos duomenimis, čia susidūrė du automobiliai. Vienas asmuo eismo įvykio metu patyrė šoką – akivaizdžių sužalojimų nematyti, tačiau nukentėjusįjį apžiūri greitosios pagalbos medikai.

Panašiu metu socialiniame tinkle kauniečiai pasidalino avarijos Vilijampolėje vaizdais. Čia visiškai sumaitota transporto priemonė „apžergusi“ Raudondvario plento vidurį, netoliese stovi apgadinti „Volkswagen“ ir „Opel“ automobiliai.

Nors smūgio būta stipraus, panašu, kad žmonės sužaloti nebuvo – matyti, kad vairuotojai pildo eismo įvykio deklaracijas. Čia, portalo žiniomis, taip pat formuojasi spūstis.

Papildyta 17.57 val.

Kauno apskrities VPK budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie nelaimę Raudondvario plente registruotas, bet vairuotojai sutarė dėl kaltės ir nutarė pildyti deklaracijas. Žmonės avarijos metu sužaloti nebuvo.

Papildyta 18.29 val.

Minėtu susidūrimu negandos Petrašiūnuose nesibaigė – apie 18 val. užfiksuotas dar viena avarija toje pačioje R. Kalantos gatvėje. Policijos duomenimis, automobilis „Volkswagen“ kliudė kelio atitvarą ir rėžėsi į stulpą – tuomet į transporto priemonę trenkėsi „Škoda“.

Neilgai trukus, R. Kalantos gatvėje smarkiai aplamdytos dar dvi mašinos / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Medikų čia, laimei, neprireikė – vairuotojai sutarė, kuris kaltas, ir užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA