„Megoje“ vyriško lytinio organo kostiumu apsirengęs vyras: būkime atviresni | Kas vyksta Kaune

„Megoje“ vyriško lytinio organo kostiumu apsirengęs vyras: būkime atviresni

Kauniečio nuotr. soc. tinkle

Lygiai prieš savaitę prekybos centre „Mega“ kauniečio užfiksuotas žmogus, apsivilkęs medžiaginį vyriško lytinio organo kostiumą, pakurstė internautų smalsumą. Vieni piktinosi, kiti poelgyje įžvelgė draugų iškrėsto pokšto prieskonį. Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams pavyko pasikalbėti su asmeniu, kuris vilkėdamas iš pirmo žvilgsnio šokiruojantį kostiumą, sumanė apsilankyti viename iš didžiųjų prekybos centrų.

„Dabar esu sode su savo žmona ir seserimi bei jos vaikinu. Mes ką tik susituokėme, apžiūrinėjame vestuvinius žiedus. Pamatęs paskelbtą straipsnį ir žmonių komentarus, nustebau – negi jie galvoja, kad vyrišką lytinį organą imituojantį kostiumą galima apsivilti tiesiog šiaip sau ir vaikščioti po parduotuvę?“ – portalo žurnalistams sakė vyras (aut. past. – asmens tapatybė redakcijai žinoma).

Pasak jo, visas šis sumanymas tebuvo draugų sugalvotas pokštas bernvakario proga. „Mane ryte pagrobė bičiuliai vien su apatiniais, ant galvos užrišo maišą, surišo rankas ir įmetė į bagažinę. Nuvažiavome prie ežero. Jame išsimaudžiau ir neturėjau kitų rūbų – teko vilktis pasiūlytą vyriško lytinio organo kostiumą. Jei iki vakarinės dalies, kuri vyko Klaipėdoje, likčiau tik su apatiniais, pareigūnai būtų iš karto suėmę“, – pasakojo pašnekovas.

Vyro teigimu, jam su minėtu kostiumu teko pabuvoti trijuose didžiuosiuose miestuose – Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje. „Smagiausiai buvo lankantis sostinėje – daugelis prieidavo nusifotografuoti kartu. Kaune šiek tiek kitaip – beveik niekas nepriėjo, fotografavo iš tolo. Tiesa, buvo keletas vaikinukų, kurie prisiartinę paklausė, kas čia – bernvakaris? Atsakiau, jog taip, dešrų tikrai nepardavinėju. Jie parodė į viršų iškeltus nykščius ir net teiravosi, kur įsigyti tokį kostiumą“, – humoro jausmo nestokojo jis.

Paklaustas, ką norėtų pasakyti kauniečiams, vyras teigė linkintis būti pasaulietiškesniems ir atviresniems bei nepriimti visko, kas matoma akimis, kaip rimto dalyko.

„Noriu atsiprašyti, jeigu kažką įžeidžiau, galbūt kažkas ne taip suprato šį draugų man iškrėstą pokštą. Atsiprašau, tačiau, tai tik pokštas, padovanojęs gerą, smagų laiką. Linkiu ir kitiems išbandyti kažką panašaus – smagu. Juk gyvename ne sovietiniais laikais, o Vakarų Europoje“, – kalbėjo pašnekovas.

Primename, kad pastaruoju metu Kaune įvyko ne viena įdomybė, pakursčiusi aplinkinių kalbas. Didelio kauniečių pasipiktinimo bei įvairiausių diskusijų sulaukė ir vaikinas, kuris šventinio Liepos 6-osios savaitgalio naktį sumanė užsiropšti ant naujutėlės Laisvės kario skulptūros ir nusifotografuoti. Kokios baudos sulauks jaunuolis, kol kas dar nenuspręsta.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA