Rašytojas Mantvydas Leknickas pajūryje pasipiršo savo mylimajai | Kas vyksta Kaune

Rašytojas Mantvydas Leknickas pajūryje pasipiršo savo mylimajai

Asmeninio archyvo nuotr.

Poezijos gerbėjams puikiai pažįstamas kaunietis Mantvydas Leknickas, praeitą savaitgalį pajūryje pasipiršo savo mylimajai Gintarei Povilaitytei. „Stebuklingose vietose, stebuklingiems žmonėms, nutinka stebuklingi dalykai“, – socialiniuose tinkluose laimės akimirka dalinosi poetas.

[galerija kiek=”4″]

Dviejų knygų – „Kniedytos mintys“ ir „365 priežastys mylėti“ – autorius jau kurį laiką savo poezijoje dalinosi žodžiais, skirtais širdies draugei. Savo „Facebook“ paskyroje, kurią stebi per 76 tūkst. žmonių, M. Leknickas beveik kiekvieną įrašą skyrė savo mylimajai.

Poetas ne tik gimė ir augo Kaune, bet čia pradėjo ir savo kūrybą. Autorius apie Kauną atsiliepia tik teigiamai: „Šiame mieste vyksta stebuklai ir aš nekalbu apie kažkokius drakonus ar aukštą laimės indeksą – aš kalbu apie tai, jog šiame mieste gimsta ir subręsta svajonės“, – savo blogas.lt paskyroje rašė M. Leknickas.

Autorius, kurį skaito ir cituoja tūkstančiai lietuvių, garsėja meilės eilėmis. „Ir jei viskas prasidėtų iš naujo, vėl tave rasčiau. Vėl būtum mano“, – sužadėtinės nuotrauka ir žodžiais, skirtais jai, dalinosi rašytojas.

Odontologė Gintarė Povilaitytė taip pat neslėpė džiaugsmo ir savo „Facebook“ paskyroje šeimai ir draugams skelbė – „Laimingi iki dangaus!“

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA