Fiksuoja kauniečiai: naujose kapinėse artimieji ras paskendusias kapavietes | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja kauniečiai: naujose kapinėse artimieji ras paskendusias kapavietes

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Sekmadienio rytą vėl gausiai prapliupus lietui, portalo skaitytojai fiksuoja padarinius. Užsukęs aplankyti artimojo kapo naujosiose Vainatrakio kapinėse, kaunietis Nerijus liko be žado.

Šiandien taip atrodo Vainatrakio kapinės. Ar čia normalu? Ar taip turi atrodyti naujos, neseniai atidarytos kapinės?, – piktinosi „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

Jo atsiųstose nuotraukose matyti gausiai apsemta priekinė minėtų kapinių dalis – kapavietės ir antkapiai skęsta lietaus vandenyje. Ypač tie, sako Nerijus, kurie išsidėstę žemiausiose kapinių teritorijos vietose.

„Tokį vaizdą man teko matyti pirmą kartą. Atvažiavome aplankyti tėvelio kapo, o čia – šokas! Gerai, kad mūsų kapas yra ant kalnelio, bet ką daryti artimiesiems, kurie ras paskendusius kapus? Kaip jiems jaustis“, – retoriškai klausė kaunietis.

Vainatrakio kapinės atidarytos 2014 metais. Jos plyti Vainatrakyje, Rokų seniūnijoje (Kauno rajone paribyje su Prienų rajonu).

Dėkojame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams, kad dalijatės naujienomis, susijusiomis su Kaunu ir jo apskritimi. Jei norite pranešti aktualiją, rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA