Kačerginėje pakvips azartu: dideliu greičiu lėks ir sportiniai automobiliai, ir lėktuvas | Kas vyksta Kaune

Kačerginėje pakvips azartu: dideliu greičiu lėks ir sportiniai automobiliai, ir lėktuvas

Organizatorių nuotr.

Trečiadienio vakarą Kačerginės „Nemuno žiedo“ lenktynių trasoje rungsis ne tik įspūdingi automobiliai, bet ir vienintelis Lietuvoje akrobatinis lėktuvas „Extra 300“, pilotuojamas Pasaulio čempiono Žilvino Lidžiaus, kuris lenktyniaus prieš „Ferrari F430“ ir kitus galingus sportinius automobilius.

[galerija kiek=”8″]

Liepos 18 d., 18 val. vyksiančiose „Drag“ arba, kitaip tariant, automobilių „traukos“ lenktynėse dalyvaus apie 80-90 automobilių iš visos Lietuvos. Kaip jau minėta, tą patį vakarą renginio žiūrovai galės pasigrožėti ir akrobatinio lėktuvo šou virš legendinės „Nemuno žiedo“ lenktynių trasos.

Renginio metu žiūrovams netrūks veiklos ir įspūdžių: akrobatinio lėktuvo, moderniausių traktorių šou, garsiausio automobilio rungtis, SKIDcar automobilis norintiems pasivaržyti demonstruojant nestabilaus automobilio valdymo įgūdžius. „Nemuno žiedo“ teritorijoje jau veikia kartodromas, kuriame „Dragūnų“ renginio metu greičiausias pilotas laimės galimybę žiedinėje trasoje vairuoti „Ferarri F430“.

„Pagrindinė „Dragūnų“ renginių serijos idėja buvo pasiūlyti gatvėse lenktyniaujantiems adrenalino mėgėjams varžytis uždaroje, specialiai lenktynėms pritaikytoje trasoje“, – sako renginio organizatoriai.

Tokio pobūdžio lenktynės pirmą kartą suorganizuotos 2015 metais. Kasmet „Nemuno žiedo“ trasoje įvyksta 10-12 tokių lenktynių, kuriose dalyvauja apie 80-90 varžybų automobilių ir 800-900 žiūrovų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA