Kauniečiai: Partizanų gatvės ruože iškasti „minų laukai“ atlieka juodą darbą | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai: Partizanų gatvės ruože iškasti „minų laukai“ atlieka juodą darbą

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Kauniečiai vis dažniau negaili kritikos stebėdami mieste atliekamus darbus. Skaitytojas Edgaras pasidalijo savo bičiulio įžvalgomis apie pastaruoju metu daug diskusijų keliantį remontą Partizanų gatvės ruože. „Turėti daug darbų nėra nusikaltimas. O palikti kelyje pavojų ne tik vairuotojams, bet ir keleiviams keliančius griovius, ar ne nusikaltimas?“, – klausia kauniečiai.

Pasak jų, jau maždaug mėnesį kelio ruože nuo Pramonės prospekto sankirtos link prekybos centro „Savas“ vykdomi darbai, tačiau rezultatų dar nematyti.

„Įvažiavimų teritorijos taisomos nuo 2 iki į 5 kartų, bet iškritus lietui viskas skęsta vandenyje. Darbai nutraukiami, bet ir esant palankioms oro sąlygoms jie nebuvo atliekami. Iškasti „minų laukai“, atsidūrę po vandeniu, atlieka „juodą“ darbą“, – piktinasi portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojo bičiulis.

Jo teigimu, geriausias pastarąjį sakinį įprasminantis realiai matomas įrodymas – griovys, iškastas kelkraščio borteliams. „Vandenyje jis tampa nematomas ir automobilio „VW Golf“ ratas jau „ant pilvo“ kabo. Be to, minėto borto vietoje pažymėti tik griovio kraštai. Tačiau neparodyta, jog jis sukasi lanku“, – piktinasi kaunietis.

Negana to, sako jis, teritorija neaptverta „Stop“ juosta. „Gerbiamas mere, tarkite žodį. Šis kelio ruožas remontuojamas jau penkerius metus ir kiekvienais metais maždaug pusmetį gyventojai patiria nepatogumus“, – socialiniame tinkle rašė kaunietis.

Kaip portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams sakė Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, šioje vietoje darbai nevyksta, nes šaligatvio zonoje yra atkasti „Energijos skirstymo operatoriaus (ESO) kabeliai, kurie turi būti rekonstruojami.

„Darbus atliks bendrovės „Elektromontuotojas“ darbininkai. Kai tik bus įvykdyti elektros kabelių rekonstrukcijos darbai, toliau vyks šaligatvio remontas“, – kalbėjo jis.

A. Pakalniškio teigimu, kabelių rekonstrukcija prasidės liepos 20 dieną. Kelininkai planuoja šią vietą sutvarkyti rugpjūčio pradžioje, komentavo Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA