Kauniečių nuotykiai Palangos paplūdimyje: dingęs vaikas, girta moteris jūroje | Kas vyksta Kaune

Kauniečių nuotykiai Palangos paplūdimyje: dingęs vaikas, girta moteris jūroje

Asociatyvi / Kas vyksta Kaune nuotr.

Trečiadienis buvo nelengva diena Palangos gelbėtojams – vykdyta tvarkos palaikymo akcija, prie kurios prisijungė ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai, ir kurorto policija. Susumavus surinktus duomenis paaiškėjo, jog kauniečiai tapo vasaros sostinės paplūdimio pažibomis.

Minėtą dieną skirtingose paplūdimio vietose stūksojusiuose gelbėjimo postuose plušo gelbėtojai, akylai stebėdami visą teritoriją. Kaip buvo galima tikėtis, incidentų neišvengta – kol kaunietė Rasma dairėsi ieškodama geriausios vietos poilsiui ant smėlio, iš akių pametė savo mažametę dukrą, rašo „Vakarinė Palanga“.

Skelbiama, jog mergaitė paprašė mamos leisti dar kartą nučiuožti čiuožykla vaikų žaidimo aikštelėje. Tačiau po norėto čiuožimo mažametė pasiklydo minioje. Laimei, ją verkiančią surado Palangos paplūdimio gelbėtojai ir sveiką atidavė į taip pat nemenką šoką patyrusios mamos rankas.

Pasak „Vakarinės Palangos“ žurnalistų, mama mažosios Mėjos klausė, kodėl ji nučiuožusi nelaukė jos sutartoje vietoje, prie žaidimų aikštelės tvoros, o mažoji gailiai kūkčiodama aiškino svetimame mieste ir gausoje žmonių pasiklydusi. „Pažadėk, kad niekada nuo manęs neatsitrauksi“, – apsikabinusi savo vaiką kalbėjo kaunietė.

Tądien gelbėtojams neužteko vien tik žvalgytis krante, reikėjo ir šokti į bangas, kurios įkalino kitą čia poilsiavusią ir išsimaudyti jūroje sumaniusią kaunietę Virginiją.

Gelbėtojams skendusią šešiasdešimties metų moterį parplukdžius į krantą, paaiškėjo, jog ši buvo apsvaigusi nuo alkoholio. Pareigūnams liepus pūsti į alkotesterį, kaunietei nustatytas 2 promilių girtumas, skelbiama laikraštyje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA