Kaunas puošiasi: meno parodos bei rankų darbo inkilai jau daugiabučių kiemuose | Kas vyksta Kaune

Kaunas puošiasi: meno parodos bei rankų darbo inkilai jau daugiabučių kiemuose

Organizatorių nuotr.

Ketvirtadienio rytą duris visuomenei atvėrė Kauno Žaliakalnyje vystomas projektas “Ąžuolyno namai”. Erdviose šešių daugiabučių terasose projekto vystytojai drauge su Lietuvos Nekilnojamojo turto plėtros asociacija surengė verslo pusryčius, kuriuose viena didžiausių Skandinavijos architektų bendrovių „Link Arkitektur“ pristatė savo indėlį į „Ąžuolyno namus“ bei kvietė diskutuoti Kauno gyvenamosios statybos ateities tema.

[galerija kiek=”12″]

Verslo pusryčiai subūrė ne tik žinomus nekilnojamojo turto srities gigantus, bet ir naują Kauno veidą kruopščiai kuriančius savivaldybės atstovus. „Ąžuolyno namų“ direktoriui Justinui Barniškiui ranką paspausti atvyko Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis, simbolinį inkilą į istorinio ąžuolo kamieną įkėlė Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos direktorius Mindaugas Statulevičius.

Prie tradicinių vaišių ir diskusijų „Ąžuoluno namų“ vystytojai nutarė pridėti šiek tiek cinkelio – visi renginio dalyviai buvo kviečiami registruotis adrenalino pliūpsniui su “Audi sport driving academy by Autojuta”, o kultūros ir meno mylėtojus intrigavo žinomo fotografo Igno Maldžiūno darbų paroda.

„Nenorėjome kirpti raudonų joustų ir organizuoti jau kiek pabodusių tradicinių atidarymų. Džaiugiamės, kad geras oras visiems svečiams leido pasimėgauti nuo mūsų terasų atsiveriančiais vaizdais, taip pat be galo didžiuojamės partnerių Link Arkitektur parengta prezentacija ir pravesta diskusija“, – po renginio džiaugėsi J.Barniškis.

„Ąžuolyno namai“ – tai šešių daugiabučių ansamblis žaliojoje Kauno širdyje, projektas pilnai pabaigtas, aplinka apželdinta ir daugiau nei pusė butų jau parduota. Kaip skelbia socialiniai tinklai, kaimynystė čia išties puiki – viena iš terasų priklauso „Žalgirio“ žvaigždei Edgarui Ulanovui.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA