Iš lietaus vandens pertekliaus besivaduojantys kauniečiai: „Kaip „praplaukti“ iki stotelės?“ (video) | Kas vyksta Kaune

Iš lietaus vandens pertekliaus besivaduojantys kauniečiai: „Kaip „praplaukti“ iki stotelės?“ (video)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Prapliupęs lietus vakar skandino daugelį Kauno miesto arterijų. Penktadienio rytą Žaliakalnis vis dar vaduojasi iš perteklinio liūties vandens gniaužtų. Vairuotojams didelių sunkumų nekyla, transporto priemonės įveikia kliūtis, o štai, pėstiesiems tenka pasukti galvas, kaip išsisukti iš nepalankios situacijos. „Išspręskite dilemą, kaip „praplaukti“ iki viešojo transporto stotelės“, – teiraujasi kauniečiai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai vaizdo įraše užfiksavo vaizdus liepos 13 dienos rytą, apie 07:30 val. Nufilmuotoje medžiagoje matyti gausios vandens sankaupos važiuojamojoje kelio dalyje ir šalikelėje. Kai kurie pravažiuojantys automobiliai sukelia nemenkas „bangas“ ir „nustumia“ jas iš gatvės į šaligatvį. Pėstieji, nenorėdami sušlapti, priversti eiti ne per perėją, o pažeisti taisykles ir ieškoti „sausesnio“ atsiradimo kitąpus kelio būdų taip, tikėtina, keldami pavojų savo gyvybei.

Kiti net ryžtasi perbristi vandens balas kone basomis, nešdamiesi batus rankose. „Kaskart gausiau palijus, Utenos gatvėje, šalia Dovydaičio gatvės viešojo transporto stotelės, norint pereiti šaligatviu tenka išeiti į važiuojamosios kelio dalies antrąją juostą. Kitu atveju tektų nusiimti batus ir bristi. Situacija kartojasi nuolat jau maždaug penkerius metus. Tokiomis dienomis vis dar ieškome išeičių. Išspręskite dilemą, kaip „praplaukti“ iki stotelės“, – skundžiasi kauniečiai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA