Laikinai bus draudžiamas eismas Parodos kalnu | Kas vyksta Kaune

Laikinai bus draudžiamas eismas Parodos kalnu

R. Tenio nuotr.

Dėl „Kaunas 2022“ komandos organizuojamo renginio Neries krantinėje ir dalyvių eisenos į Parodos kalną, kur vyks baigiamoji renginio dalis, liepos 14 d. (šeštadienį) nuo 21.00 val. iki 21.30 val. bus uždarytas eismas Parodos gatve.

37-ojo maršruto autobusas, važiuojantis Partizanų gatvės kryptimi, ir į Sporto g. stotelę atvykstantis 21.09 val. iki 21.30 val., stovės K. Donelaičio gatvėje;

37-ojo maršruto autobusas, vykstantis Juozo Grušo meno gimnazijos kryptimi, bei 4-ojo maršruto troleibusas, važiuojantis Vaidoto gatvės kryptimi ir atvykstantys į Sporto g. stotelę 21.10 bei 21.16 val., iki 21.30 val. stovės K. Petrausko gatvėje.

43-iojo maršruto autobusas, važiuojantis Biruliškių gatvės kryptimi ir atvykstantis į Sporto g. 21.16 val., stovės Vytauto prospekte iki 21.30 val.

Keleiviai prašomi atkreipti dėmesį, kad minėtų maršrutų autobusai bei troleibusai atvyks vėluodami ir į tolimesnes stoteles. Todėl vertėtų šiuo laiku planuoti savo kelionę kitaip, kad kelionės tikslą pavyktų pasiekti be trukdžių.

Taip pat šeštadienį, nuo 20:30 iki 21:30 val. bus draudžiamas lengvųjų automobilių eismas Parodos kalnu. Policija ir apsaugininkai blokuos pravažiavimus nuo Vytauto pr. Donelaičio gatvės, Perkūno alėjos, Vyduno alėjos ir K. Petrausko gatvės.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA