Liūties Kaune padariniai: automobiliams kliudė atsivėrę šuliniai ir ant kelių virstantys medžiai (papildyta video) | Kas vyksta Kaune

Liūties Kaune padariniai: automobiliams kliudė atsivėrę šuliniai ir ant kelių virstantys medžiai (papildyta video)

BNS, kaunas.kasvyksta.lt inf. 2018/07/12 16:12
R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienį Kaune kilus smarkiai liūčiai, keli automobiliai įvažiavo į atsivėrusį vandens nuotekų šulinį, ant vieno automobilio užkrito šaka.

[galerija kiek=”4″]

Kaip BNS sakė Kauno apskrities policijos atstovė Justina Kazragytė, dėl gausaus lietaus policija sulaikė trijų pranešimų: Karaliaus Mindaugo prospekte liūtis pakėlė nuotekų šulinio dangtį ir į jį įvažiavo du automobiliai: 14:18 val. į šulinį įvažiavo „Opel“, maždaug pusvalandžiu vėliau – „Mercedes Benz“ automobilis.

Taip pat policija 13:50 val. gavo pranešimą, kad Benediktinų gatvėje Kaune ant važiuojančio automobilio „Mercedes Benz“ užkrito medžio šaka. Apie šį įvykį buvo pranešta ir Kauno apskrities Priešgaisrinei gelbėjimo valdybai (Kauno AVPK).

Kauno AVPK atstovė Džiuginta Vaitkevičienė informavo, jog dėl užkritusių laidų ir medžio šakų iš automobilio negalėjo išlipti mažametis vaikas ir moteris. Gelbėtojai operatyviai pašalino užkritusius laidus nuo automobilio, viduje buvę žmonės nenukentėjo.

Taip pat gelbėtojai praneša, jog ant važiuojamosios kelio dalies nuvirtę medžiai kurį laiką trukdė pravažiuoti ir Pabradės bei Armališkių gatvėse.

„Kauno vandenų“ duomenimis, pirmąjį kartą prasidėjus liūčiai gauti pranešimai dėl apsemtų Geležinio vilko, Žemaičių, Mituvos, Kęstučio, S. Žukausko gatvių. Pranešimų apie liūties padarytus nuostolius negauta.

Antrą kartą prasidėjus liūčiai taip pat pranešta apie semiamas Jonavos, Birželio 23 – iosios gatves, Karaliaus Mindaugo bei Savanorių prospektus.

Bendrai „Kauno vandenų“ avarinė tarnyba sulaukė trisdešimties pranešimų, keturi iš jų – dėl gatvėse nukeltų lietaus nuotekų šulinių dangčių.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog ketvirtadienio popietę Kauno gatves skalauja liūtis. Portalo skaitytojai pranešė, kad kai kurios gatvės apsemtos, viena tokių – Pramonės prospektas.

Hidrometeorologijos tarnyba prognozuoja, kad lietingi orai laikysis ir artimiausiomis dienomis, kai kur galimas smarkus lietus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA