Kai, atrodo, viskas jau išmėginta – siūlo dar nebandytą vasaros pramogą kauniečiams | Kas vyksta Kaune

Kai, atrodo, viskas jau išmėginta – siūlo dar nebandytą vasaros pramogą kauniečiams

Vasarą dažnai atrodo, jog visi ežerai išpliuškenti, visi keliai išvaikščioti ir visos pramogos išmėgintos. Ką sugalvoti, kad jos pabaigoje galėtumėme atsiminti ką nors, kaip puikų nuotykį? Ir, kai internetas jau nebepadeda, čia pati vasara meta jums iššūkį, kurį galite priimti vienas ar su draugu. Sudalyvaukite ten, kur laukia daug ir įdomių interaktyvių pramogų: orientavimasis, galvosūkiai, užduotys ir įdomiausi kliūčių ruožai. Kas, kur, kaip ir kada – apie viską nuo pradžių.

Unikali 50-ties hektarų pramogų zona, sukurta išskirtinai šioms varžyboms

Norint priimti „Vasaros iššūkį“ prireiks ir budrumo, ir gudrumo. Užduotis reikės atlikti tiek gyvai, tiek išmaniojoje programėlėje, kur kiekvienas dalyvis taip pat galės sekti varžybų eigą. Tikslas – įvykdyti kuo daugiau užduočių per 5 valandas. Nors laiko, atrodo, daug, tačiau nuobodžiauti tikrai neteks, nes pramogos ir galvosūkiai išdėstyti 50-ties hektarų plote. Palyginimui: tai – plotas apytiksliai tris kartus didesnis nei Lietuvos zoologijos sodas. Renginio dalyviai startuos vienu metu, tačiau užduotys bus atskleidžiamos kiekvienai komandai ar asmeniui pagal individualų progresą.

Didžiulis plotas pramogų, kurį organizatoriai įrengė labai kruopščiai, nustebins kiekvieną, įsitikinę „Vasaros iššūkio“ organizatoriai. Tad jeigu galvojate, kad Lietuvos apylinkėse esate aplankę visus pramogų parkus ar kitas turistines vietas ir jūsų nustebinti nebegali niekas, tai „Vasaros iššūkio“ metu atrasite tai, kas sukurta specialiai varžybų dalyviams.

„Nėra nė vieno žmogaus, kuris būtų žaidęs šioje trasoje, – ji specialiai įrengta šių metų „Vasaros iššūkiui“ – patikina renginio organizatoriai. Tad ko tikėtis ten, kur dar niekas nėra buvęs? Atsakymas labai paprastas – azartas, gera kompanija ir įvairiausių tipų užduotys bei geriausiųjų apdovanojimai.

Pramogauti galite ir komandoje, ir pavieniui

Sunku surasti draugą, kuris pasiryžtų kartu išmėginti šią pramogą? Nereiktų nusiminti, nes varžytis galima ne tik komandinėje, bet ir asmeninėje įskaitoje. Tad kol draugai ieškos naujos pramogos vasarą, jūs galite būti tikri, kad tokią jau radote. Jei visgi nusprendėte dalyvauti komandinėje įskaitoje – maksimalus narių skaičius komandoje du žaidėjai. – Todėl ši pramoga tiks ne tik varžytis tarp draugų, bet galite drąsiai jėgas išmėginti poromis – kodėl gi neišsiaiškinus, kas jūsų draugų kompanijoje yra vikriausia pora.

Kiekvienos varžybos neapsieina be dovanų ir prizų – „Vasaros iššūkis“ ne išimtis. Todėl ne tik gera nuotaika, nauji draugai, aktyvus laisvalaikis laukia jūsų. Kad po pramogų ruožo pavyktų lengvai numalšinti troškulį pasirūpins natūralus mineralinis vanduo „Aras“, o kad pavyktų greičiau atsigauti, Birštono sanatorija „Eglė“ geriausiems padovanos apsilankymą ir poilsį.

Kaip dažnai būna tokiuose aktyviuose renginiuose – dalyviai be smagaus ir aktyvaus laiko dar atranda ir naujų draugų bei bendraminčių. Todėl pasibaigus varžyboms, jie bus kviečiami ne tik pailsėti ar atsigaivinti gaiviaisiais gėrimais, bet ir aptarti žaidimą su kitais dalyviais. Todėl po renginio skubėti namo nereikėtų – geriau pasiruoškite pikniko krepšį ir pasidalinkite įspūdžiais su visais.

Žaidėjų laukia dovanos

Nors „Vasaros Iššūkis“ vyks tik pirmą kartą, žaidėjų laukia prizai ir dovanos. Su sporto organizavimo renginiais puikiai susipažinę organizatoriai atskleidžia, jog prie projekto prisideda tokie prekės ženklai kaip Eglės Sanatorija, Aras, Lemon Gym, kurie prisideda prie Vasaros Iššūkio įvaizdžio, o patys organizatoriai žaidėjams paruošė taures. Pasak organizatorių, šiame projekte yra labai svarbu rėmėjų prisidėjimas prie projekto, bet tik jei jis atitinka projekto tematiką.

„Visi mūsų projekto rėmėjai yra tinkami projektui – nes Lemon Gym sporto klube galima gerai fiziškai pasiruošti, Aras vanduo padės atsigaivinti vykstant varžyboms, na, o Eglės Sanatorija lauks dalyvių po varžybų atgauti jėgas”,- teiga vienas iš renginio organizatorių Mindaugas.

Jokio specialaus pasiruošimo – pasinerkite į nuotykius vasaros viduryje

Nors „Vasaros iššūkis“ skamba išties aktyviai, tačiau išankstinio ar specialaus pasiruošimo tikrai nereikia. Visi dalyviai užduotis pamatys tik davus pradžios signalą, o užduotys bus įveikiamos tiek nevengiantiems ekstremalių pramogų, tiek tiems, kuriems ekstremalumas skamba kaip neįveikiamas iššūkis. Viskas, ko jums reikia – išmanus telefonas ir gera nuotaika. Todėl visi pasiteisinimai turėtų likti nuošalyje, nes kada jei ne dabar dar galima unikaliam ir aktyviam laisvalaikiui skirti vieną vasaros popietę.

Kaip dalyvauti?

Registruok save ar savo komandą galima interneto svetainėje jau dabar. Renginio vieta: Didžiųjų Lapių km., Golfo g. 7, o dalyviams rekomenduojama rinktis nuo 11 valandos ryto.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA