Kalniečių parke po neaiškaus susibūrimo žemėje atsirado keistas ženklas | Kas vyksta Kaune

Kalniečių parke po neaiškaus susibūrimo žemėje atsirado keistas ženklas

Skaitytojų nuotr.

Kol Kalniečių parko rekonstrukcijoje dedami paskutiniai akcentai, jau atsirado kauniečių, užsiimančių „dekonstrukcija“. Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai praneša apie išpešiotą žolę, tačiau svarbiausia ne tai, kiek žalos padarė, bet kaip tą žalą pateikė.

Kaunietis praneša, jog pastebėjo žolėje paliktą neįprastą ženklą – parko pievelėje šalimais stalo teniso stalų skaitytojas pastebėjo išpešiotą pentagramą.

„Prieš porą savaičių kažkokie neaiškūs asmenys sėdėjo šioje vietoje ir darė kažkokias apeigas. O šiandien pastebėjau išskutinėtą žolę“, – portalui rašė kaunietis.

Paprašius apibūdinti matytus asmenis, skaitytojas teigė, kad apeigomis užsiėmę kauniečiai buvo apsirengę juodai – priminė gotus. „Svarbiausia, kad kai matėme šią grupuotę, buvo dar šviesu – apie 19-20 valanda“, – komentavo skaitytojas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA