Policija išsiaiškino, kas „jojo“ ant naujutėlaičio Vyčio: vaikinui gresia bauda | Kas vyksta Kaune

Policija išsiaiškino, kas „jojo“ ant naujutėlaičio Vyčio: vaikinui gresia bauda

delfi.lt 2018/07/09 16:23
Stopkadras

Policija praneša, kad naktį iš šeštadienio į sekmadienį „didvyriu“ pasijautęs ir ant Kaune iškilusios „Laisvės kario“ skulptūros šou surengęs vaikinas jau nustatytas.

Galimai neblaivus jaunuolis užsiropštė ant praėjusį ketvirtadienį oficialiai atidengtos Vyčio skulptūros ir draugų akivaizdoje bandė įsiamžinti.

Vaikino pasirodymas buvo nufilmuotas ir iš pradžių paviešintas „Kas vyksta Kaune“ – pirmadienį policijai peržiūrėjus vaizdo įrašą, pradėta administracinė teisena dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

[susije_video kurie=””]

Pareigūnų duomenimis, ant „Laisvės kario“ karstėsi 20-metis kaunietis. Kol kas jaunuolis nėra apklaustas. Policijos pareigūnai viešosios tvarkos trikdytoją geranoriškai ragina prisistatyti į komisariatą.

Tokiu atveju, jei paaiškės, kad tai tas pats asmuo, kuris pažeidė viešąją tvarką, vaikinui grės mažesnė administracinė atsakomybė. Už šį nusižengimą vaikinui gresia administracinė bauda nuo 30 iki 140 eurų.

Primename, kad naktį iš šeštadienio į sekmadienį grupelė jaunuolių laiką leido Kauno pilies kiemelyje. Vienas, galimai nuo alkoholio apsvaigęs vaikinas, nusprendė patikrinti naujai iškilusios skulptūros tvirtumą.

Nors šalia buvę vaikino bičiuliai bandė jį įtikinti, kad taip elgtis nevalia, jaunuolis draugų nepaisė ir užsiropštė ant skulptūros.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA