Fiksuoja skaitytojai: dvylikaaukštį pastatą renovuojantys darbuotojai rizikuoja savo gyvybėmis | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojai: dvylikaaukštį pastatą renovuojantys darbuotojai rizikuoja savo gyvybėmis

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Renovacijos darbai Kaune sparčiu tempu gerina miesto gyvenimo kokybę, tačiau ne visada yra atliekami laikantis saugos taisyklių. Vieną iš tokių atvejų užfiksavo ir Kas Vyksta Kaune skaitytojas.

Kaunietis Donatas pranešė apie nesaugiai atliekamus statybinius darbus, kurie kelia pavojų darbuotojų gyvybėms. Draugystės g. 9 renovuojamo namo darbininkai, nepaisydami darbų saugos taisyklių, kėlė grėsmę tiek sau, tiek praeiviams, svaidydami pastolių detales iš 16 metrų aukščio.

„Pats dirbu tokį darbą, tik užsienyje. Ten tokie dalykai nėra toleruojami. Apačioje stovintys darbuotojai stovi kaip įbesti ir gaudo detales, rizikuodami savo gyvybe. Net savo akimis mačiau – stovi neprisisegęs saugos diržais ir dar rūko“, – teigia susirūpinęs skaitytojas.

Pavojingi veiksmai, renovacijos darbų įkarštyje, atliekami renovuojant dvylikaaukštį namą. Skaitytojas piktinasi, kad statybininkai patys sudaro sau sąlygas susižeisti, o vėliau už gydymą atsiskaito mokesčių mokėtojų pinigais.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA