„Volfas Engelman Studijoje“– įspūdingas „Strings of Earth” ir svečių iš Maltos koncertas | Kas vyksta Kaune

„Volfas Engelman Studijoje“– įspūdingas „Strings of Earth” ir svečių iš Maltos koncertas

„Strings of Earth“ „Facebook“ paskyros nuotr.

„Volfas Engelman Studija“ šiandien, liepos 4 dienos vakarą, 18 val., gero skonio gurmanus kviečia pasimėgauti bliuzo, džiazo, funko, roko ir regio muzikos koncertu, kurį surengs grupė jaunų muzikantų, konceptualiai pasivadinusių „Strings of Earth”.

Debiutinį albumą ruošianti, neseniai susikūrusi ir jau intensyviai Lietuvoje koncertuojanti grupė išskirtiniam pasirodymui pakviesta „Volfas Engelman“ ilgamečio partnerio – festivalio „Gera Muzika Gyvai“.

„Mūsų partnerystė, neabejoju, yra reikšminga Kaunui, nes duoda svorio kultūriniam šio miesto gyvenimui. Šįkart organizuojame jaukų koncertą Studijoje, kuris man asmeniškai labai panašus į Amerikos baruose vykstančius nedidelius gyvo garso pasirodymus, sukuriančius ypatingą kamerinę nuotaiką. Lietuvių grupė, kurią apšildys jų draugai iš Maltos, yra daug potencialo turintis jaunimas – juos verta pamatyti ir išgirsti“, – rekomendavo Žilvinas Švarplys, VšĮ „Gera Muzika Gyvai“ steigėjas.

Prastesniu oru iš lauko terasos koncertai kelsis vidun / „Volfas Engelman Studija“ „Facebook“ paskyros nuotr.

„Tęsiame savo pažadą dovanoti Kaunui kultūros, taigi kviečiame jaukiai ir šiltai praleisti vakarą „Volfas Engelman Studijoje“, o kai orai pasitaisys, vėl pakviesime koncertais mėgautis lauko terasoje“, – sakė Mantas Matukaitis, „Volfas Engelman“ rinkodaros vadovas.

M. Matukaitis pridūrė, kad „Volfas Engelman Studijos“ specialūs vakarai visą vasarą bus rengiami bendradarbiaujant su ilgamečiais partneriais – muzikos festivaliais ir projektais „Gera muzika gyvai“, „Kaunas Jazz“, „Pažaislio muzikos festivaliu“ ir „Kitokie pasikalbėjimai“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA